Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnak ilyenkor a férfi tanárok?
Adott egy hallgató, meg egy huszas éveiben járó egyetemi tanár. Ha a hallgató feltűnően sok emailt ír, amiben csak a tananyaggal kapcsolatban kérdez, de smileyt is tesz az email végére.
Jogosan gondolom, hogy a tanárnak nem fog leesni,hogy a hallgatót nem a tananyag érdekli annyira, hanem tetszik neki a srác?
Nektek férfiak feltűnne az ilyesmi?
#8 Igen, gyakvez, vagy tanársegéd, ahogy hívni akarjuk.
Igazából nem egy 30+-os emberről beszélek, pár év korkülönbség van közöttünk.
#10 Azért meg már bocsi, de ne nézzük már a nőket egy lyuknak.
A gyakvez meg a tanársegéd egyáltalán nem ugyanaz. A tanársegéd egy egyetemi titulus, olyan, mint az adjunktus, docens, tanár, professzor. A gyakvezető meg egy idősebb diák, esetleg phds, de nincs státuszban az egyetemen.
Ha az egyetemi tanulmányaid alatt ennyit sem sikerült magadra szedned, de meg akarod dugatni magad az oktatóddal, akkor mégis mi indokolná, hogy ne egy lyuknak tekintsenek?
Én csak azt írtam, amit a gyakvezem oldalán olvastam, és tudok. :)
Tanársegéd, aki phd-zik is. Lehet nálatok más a rendszer, de nálunk létezik ilyen.
De ne essünk egymásnak ilyen apró ügyek miatt, oké? Főleg ne degradáljuk le a másikat.
Btw, nem tudok mit kezdeni a te tátongó lyukaddal, úgyhogy légy szíves ignoráld a kérdésemet, ha nincs jobb dolgod, mint itt levezetni a napi feszkót. Köszi!
"Tanársegéd, aki phd-zik is. Lehet nálatok más a rendszer, de nálunk létezik ilyen."
"De ne essünk egymásnak ilyen apró ügyek miatt, oké? Főleg ne degradáljuk le a másikat."
A rendszer hazánkban egységes, ha tanársegéd van odaírva a lapjára, akkor valóban egyetemi titulusa van.
Ha csak tart gyakorlatokat, mert felkérték, akkor szerződése van az egyetemmel, de nem tanár vagy ilyesmi.
Szóval ez egy elég fontos kérdés, nem apróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!