Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolnak ilyenkor a férfi tanárok?

Figyelt kérdés

Adott egy hallgató, meg egy huszas éveiben járó egyetemi tanár. Ha a hallgató feltűnően sok emailt ír, amiben csak a tananyaggal kapcsolatban kérdez, de smileyt is tesz az email végére.

Jogosan gondolom, hogy a tanárnak nem fog leesni,hogy a hallgatót nem a tananyag érdekli annyira, hanem tetszik neki a srác?

Nektek férfiak feltűnne az ilyesmi?

2019. máj. 12. 11:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#8 Igen, gyakvez, vagy tanársegéd, ahogy hívni akarjuk.

Igazából nem egy 30+-os emberről beszélek, pár év korkülönbség van közöttünk.

#10 Azért meg már bocsi, de ne nézzük már a nőket egy lyuknak.

2019. máj. 14. 18:55
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

A gyakvez meg a tanársegéd egyáltalán nem ugyanaz. A tanársegéd egy egyetemi titulus, olyan, mint az adjunktus, docens, tanár, professzor. A gyakvezető meg egy idősebb diák, esetleg phds, de nincs státuszban az egyetemen.

Ha az egyetemi tanulmányaid alatt ennyit sem sikerült magadra szedned, de meg akarod dugatni magad az oktatóddal, akkor mégis mi indokolná, hogy ne egy lyuknak tekintsenek?

2019. máj. 14. 20:59
 13/17 A kérdező kommentje:

Én csak azt írtam, amit a gyakvezem oldalán olvastam, és tudok. :)

Tanársegéd, aki phd-zik is. Lehet nálatok más a rendszer, de nálunk létezik ilyen.

De ne essünk egymásnak ilyen apró ügyek miatt, oké? Főleg ne degradáljuk le a másikat.

Btw, nem tudok mit kezdeni a te tátongó lyukaddal, úgyhogy légy szíves ignoráld a kérdésemet, ha nincs jobb dolgod, mint itt levezetni a napi feszkót. Köszi!

2019. máj. 14. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
De ha alig idősebb nálad, miért ne randizhatnál vele? Mondjuk ameddig tanít addig ne, de úgyis mindjárt vége a félévnek.
2019. máj. 14. 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:

"Tanársegéd, aki phd-zik is. Lehet nálatok más a rendszer, de nálunk létezik ilyen."

"De ne essünk egymásnak ilyen apró ügyek miatt, oké? Főleg ne degradáljuk le a másikat."

A rendszer hazánkban egységes, ha tanársegéd van odaírva a lapjára, akkor valóban egyetemi titulusa van.

Ha csak tart gyakorlatokat, mert felkérték, akkor szerződése van az egyetemmel, de nem tanár vagy ilyesmi.

Szóval ez egy elég fontos kérdés, nem apróság.

2019. máj. 15. 12:15
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 Gondolom, hogy nem mindegy. Ezekkel én is tisztában vagyok. Amikor meg tanárt írtam, akkor csak általánosságban beszéltem.
2019. máj. 15. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Én egyértelműen nyitott lennék egy tanár helyében a találkozásra, ismerkedésre, de a smileyk még nem lennének elég egyértelmű dolgok a számomra, mert csak a tananyagról kérdezett. Feltűnni azért feltűnne nekem is, és azt gondolnám, hogy milyen aranyos, de ha egyértelműen kifejtené a szándékot, hogy itt nemcsak a tananyagról van szó, akkor belemennék a randiba, ha elég jól néz ki a lány. Csak ahhoz ugye nem kis bátorság kell a lány részéről, hogy ilyeneket írjon.
2019. jún. 8. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!