Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolnak ilyenkor a férfi tanárok?

Figyelt kérdés

Adott egy hallgató, meg egy huszas éveiben járó egyetemi tanár. Ha a hallgató feltűnően sok emailt ír, amiben csak a tananyaggal kapcsolatban kérdez, de smileyt is tesz az email végére.

Jogosan gondolom, hogy a tanárnak nem fog leesni,hogy a hallgatót nem a tananyag érdekli annyira, hanem tetszik neki a srác?

Nektek férfiak feltűnne az ilyesmi?

2019. máj. 12. 11:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
A tanárok (nő/férfi) nem ma jöttek le a falvédőről, pályájuk elejétől kezdve több ilyen kihívással szembe találkoznak. Szerintem a többség tudatosan kerül a rázós helyzeteket, mások meg hát...
2019. máj. 12. 12:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Azt hiszem, én vagyok nagyon naiv.
2019. máj. 12. 12:11
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem valószínűleg feltűnne, de igyekeznék nem tudomást venni róla.
2019. máj. 12. 12:39
 4/17 anonim ***** válasza:
38%

Az a baj, hogy egy tanár nem tud igazából jól kijönni egy ilyen "ráutaló magatartásból"...:)

Persze hogy leesik neki, mert nem hülye!

Csak hogy már nem lehet tudni, hogy szívatják, vagy valóban tiszták az érzelmek?!

Mert ő - többek között - az állásával is játszik! Egy tanár nem dughat meg egy diákot semmilyen módon, semmilyen indokkal!

Viszont iszonyú nagy a kísértés, mert egyik másik tanuló egészen bombasztikusan néz ki, ráadásul rá is játszik.

Ebből is látszik, hogy nehéz a tanarak élete!:)

2019. máj. 12. 12:40
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Arra, hogy én is másfél hetente válaszolok az e-mailekre. Így nincs efféle ügyem, hisz aktualitását veszti.
2019. máj. 12. 13:18
 6/17 A kérdező kommentje:

#4 Tisztában voltam eddig is azzal, hogy nem túl szerencsés a helyzet, és a tanárok nem kezdhetnek ki a diákjukkal (még ha fiatal tanársegédről is van szó). Ezt én nem is várnám el, számomra is éppúgy kellemetlen lenne a helyzet, nem szeretnék senkit sem előnytelen szituációba hozni A gyakorlatokon is már annyira zavarban vagyok, hogy már ez is elvette a kedvem bármiféle közeledéstől szemtől-szembe.

Igazából csak a kérdésemre voltam kíváncsi, hátha könnyebben tudom tisztázni magamban a dolgokat, és válaszok tudatában hamarabb fel tudom ismerni, hogy le lettem pattintva, és nem reménykedek semmiben.

Köszi a többi válaszokat is.

2019. máj. 12. 18:24
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon naivak vagytok, rengeteg tanár vevő bizonyos kalandokra...Hosszú távra kétlem, hogy terveznének diákkal (bár ha PhD hallgatóról van szó, miért ne, majdnem egy idősek?). De ez egyáltalán nem igaz, hogy MINDEN tanár figyelmen kívül hagyja az ilyesmi közeledéseket, pláne egyetemen, ahol időnként meglehetősen vadul sikerülnek a szakestek, ahol ugye diákok és tanárok egyaránt megfordunak :).
2019. máj. 12. 18:54
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Biztos tanárról van szó és nem csak gyakorlatvezetőről?
2019. máj. 14. 01:22
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen levágós. És szerintem megszokott számára. Gyakori, hogy a fiatal lányok belezugnak a tanáraikba.
2019. máj. 14. 02:39
 10/17 anonim ***** válasza:
34%
Szeeinted hány száz ilyen emailt kapott már? Nem hülye, tudja, h ha próbálkozna, benned lehetne. Ha majd akar valamit, szól. Te meg menj tovább.
2019. máj. 14. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!