Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnak ilyenkor a férfi tanárok?
Adott egy hallgató, meg egy huszas éveiben járó egyetemi tanár. Ha a hallgató feltűnően sok emailt ír, amiben csak a tananyaggal kapcsolatban kérdez, de smileyt is tesz az email végére.
Jogosan gondolom, hogy a tanárnak nem fog leesni,hogy a hallgatót nem a tananyag érdekli annyira, hanem tetszik neki a srác?
Nektek férfiak feltűnne az ilyesmi?
Az a baj, hogy egy tanár nem tud igazából jól kijönni egy ilyen "ráutaló magatartásból"...:)
Persze hogy leesik neki, mert nem hülye!
Csak hogy már nem lehet tudni, hogy szívatják, vagy valóban tiszták az érzelmek?!
Mert ő - többek között - az állásával is játszik! Egy tanár nem dughat meg egy diákot semmilyen módon, semmilyen indokkal!
Viszont iszonyú nagy a kísértés, mert egyik másik tanuló egészen bombasztikusan néz ki, ráadásul rá is játszik.
Ebből is látszik, hogy nehéz a tanarak élete!:)
#4 Tisztában voltam eddig is azzal, hogy nem túl szerencsés a helyzet, és a tanárok nem kezdhetnek ki a diákjukkal (még ha fiatal tanársegédről is van szó). Ezt én nem is várnám el, számomra is éppúgy kellemetlen lenne a helyzet, nem szeretnék senkit sem előnytelen szituációba hozni A gyakorlatokon is már annyira zavarban vagyok, hogy már ez is elvette a kedvem bármiféle közeledéstől szemtől-szembe.
Igazából csak a kérdésemre voltam kíváncsi, hátha könnyebben tudom tisztázni magamban a dolgokat, és válaszok tudatában hamarabb fel tudom ismerni, hogy le lettem pattintva, és nem reménykedek semmiben.
Köszi a többi válaszokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!