Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért felejtik el megemlíteni hogy gyerekük van? Azt gondolják nem számít, csak mert nem vele él?
Figyelt kérdés
Szerintem ez egy olyan információ amit egy netes beszélgetés elején közölni kellene, hogy el tudja e fogadni az adott nő vagy sem. Mi értelme jót beszélgetni, esetleg randizni, ha utánna bevallja hogy van gyereke az előző kapcsolatából? Úgy érzik, hogy ez csak egy mellékes semmiség? Szerintem nem az... Nekem egy párkapcsolatban, együttélésben nincs kedvem más gyerekére szánni a hétvégéimet mert láthatás van, nincs kedvem jópofizni vele, körülugrálni, elviselni a hisztijét, ha olyan az anyuka akkor a folytonos áskálódását tűrni. Illetve a közös kasszából kieső gyerektartás, plusz gyerekre szánt pénz sem hangzik túl jól, abból inkább csinálhatnánk közös programokat, gyűjthetnénk a saját jövőnkre. Én saját gyereket sem biztos hogy szeretnék, eszembe nincs más nőét pátyolgatni bizonyos időközönként.2019. máj. 7. 18:40
11/14 anonim válasza:
Miért is kellene egyből mindent elmondani? Nem értem. Egy beszélgetést általában nem is ezzel kell indítani. Azért van találkozó hogy ezt ott normálisan meg lehessen beszélni. Én se írnám le neten! Nyilván ha találkozok x személlyel és megkérdezi elmondom vagy felhozom ha elfogadja elfogadja ha nem nem. A gyerekem ha nem is velem élne ő lenne az első nem egy nő / férfi hisztije! Ha esetlegesen rész eredmény születne hogy oké ezt felfogja akkor a gyerekre szánt tartásdíjat nem a párom hanem saját pénzemből rendezném! Mellesleg azért mert te nem fogadod el más gyerekét nem jelenti azt hogy az illető úgy indult az előző kapcsolatának hogy szakítani fog. Nyilván ez bekövetlezett ez van. Nem kell senki gyerekét elfogadd, akkor olyan társat keress ahol ezzel nincs "baj". Ha meg láthatás van nem értem miért olyan nehéz kibírni 1 vagy max 2 napot. Egy gyerekkel is lehet programot csinálni, szóval...
12/14 anonim válasza:
Rá kell kérdezni, rögtön az első randin. Azért nagyon kevés férfi hazudik erről. +olyan váratlanul éri őket a kérdés, hogy látod a reakcióját.
Életemben egyszer volt gyerekes pasim. Soha többet. Pedig nem volt problémás a kapcsolata az exével. De igaza van a kérdezőnek. Időt és pénzt visz el a párkapcsolatból. Huszonévesen inkább szakítottam és keretem egy gyerektelen férfit.
13/14 anonim válasza:
Ohohohóóóó... Miután a kérdést kihegyezted a férfiakra, 2 apró megjegyzést tennék:
1, A nők ugyanúgy elfelejtik közölni.
2, Amikor nő tett fel ilyen kérdést, szinte mindig jött másik olyan nő, aki azt tanácsolta, hogy ne árulják el a nők első randikon, hogy van gyerek.
14/14 anonim válasza:
Nos, én sosem titkoltam a gyerekemet nőként, bizony nagyon kevés férfi közeledett amikor megtudta. Társkeresőn sem írtak rám masszív tömegek míg egyszer fenn voltam egy évig, pedig nem vagyok csúnya nő. Lehet, hogy ha eltitkoltam volna, több randi összejött volna, de számomra fontos, hogy ez ne később derüljön ki, hanem a legelején. Akit ez zavar, az ne is keressen. Ezt egy olyan információ, amit tényleg fontos lenne a legelején közölni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!