Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik vidéken laknak azok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik vidéken laknak azok azt gondolják hogy Pesten sokkal egyszerűbb az ismerkedés? 24/F

Figyelt kérdés

Én az átlagnál tanultabb vagyok és azt mondták hogy értelmesebb (szóval nem önfényezés) de nekem nagyon nehéz hasonló lányt találni aki tetszik is.

Szóval a legtöbb számomra ,, túl átlagos ", kívülről és belülről ha esetleg szép akkor is lehet hogy úgy érzem nem passzolnánk össze.

Másnak is ez a gondja?

2019. máj. 1. 12:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És nem keresek magamnál fényévekkel jobbat, nincs erről szó. Olyan magamfajtát lányban. Csendes és szerény vagyok, ezt mindenki tudja rólam.
2019. máj. 1. 12:38
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
Sehol sem könnyebb vagy nehezebb az ismerkedés. Mindenhol vannak rossz és jó nők/férfiak akik a haszonra mennek. Testvérem hasonló szerény és tanult, aztán annyira leadta a mércét, hogy összejött egy munkakerülő alkoholistával, aki lehúzza pénzzel, cserébe "szerelmet" hazudik neki.
2019. máj. 1. 13:06
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

Nagyvárosban értelem szerűen könnyebb!

Több a potenciális partner.

Több az ismerkedési hely.

Több a pénz. IGEN, ez is kell!!!

Szabadabban az emberek, mert nem fog kibeszélni a falu, ha megdug a Józsi.

2019. máj. 1. 13:08
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Nem mindegy ám kinek mi a vidék:D

éltem vidéken olyan kicsi városban, ahol 10éves korom után nem volt olyan,korban később hozzám illő fiú,akit ne ismertem volna. Most Debrecenben (ami szintén"vidék") alig látom kétszer ugyanazt az embert, még az egyetemen is ...

Mondjuk az ismerkedés de itt,se ott nem megy/ment, szóval számomra Pesten sem lenne könnyebb,a gátlások miatt.

Viszont természetesen nem mindegy, hogy alsóizévacakoson élsz vidéken, vagy Pécsett..Ha nem az az oka annak, hogy nem találsz párt, hogy félsz, gátlásos vagy, akkor van rá esély hogy nagyobb /egyetemi városban/Budapesten könnyebben menne az ismerkedés.

(19/l)

2019. máj. 1. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Az ismerkedés a fővárosban, és a nagyobb vidéki városokban (Pécs, Győr, Debrecen, Szeged, Fehérvár meg még pár város) könnyebb, mint máshol. Miért? Mert több a kötetlen rendezvény, több hely van az ismerkedésre, könnyebb hobbi alapján elkezdeni mint máshol. A nagyváros akkor segít, ha nem félsz a nőktől, és úgy érzed, hogy az a hiba, hogy nincsen rá alkalom. Ha inkább a túlzott visszafogodságod, nem merek a nőkhöz hozzászolni viselkedés áll a dolog hátterében, akkor nem sokat segít a nagyváros.
2019. máj. 1. 13:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Kissé gátlásos is vagyok (visszahúzódó) ez igaz, ehhez rájön hogy válogatós is. Én úgy érzem tűt keresnék a szénakazalban, szóval nem is keresek :D ha keresnék továbbra is akkor tuti bekattantam volna teljesen
2019. máj. 1. 13:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Én hozzászólnék ahhoz a lányhoz akit látok rendszeresen és potenciális jelölt lenne. De nincs jelölt sem.
2019. máj. 1. 13:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk ennek szerintem egyszerű az oka. Aki hasonló lenne mint én folyton 4fal között van. Olvas otthon, tanul, szülőkkel elmegy valahová programot csinálni, beül az Alleeba kajálni a barátnőjével stb. Nem az utcán kóricál alapvetően.
2019. máj. 1. 13:30
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Én is azt hittem, aztán jött a fekete leves. Budapesten a belvárosban alig hallok már magyar szót, minden csajnak külföldi pasija van. Magyar fasziként ott ismerkedni szinte lehetetlen. Egyszerűen nincsenek is ismerkedési lehetőségek, ahol ne CSAK férfiak lennének. Ugyanúgy marad a netes társkeresés, ahol tudjuk mekkora előnyük van a nőknek, mivel ők napi 1000 levelet/matchet kapnak, a férfiak meg szökő évente egyet.

A tanulság: Semmivel sem jobb Budapest vidéknél semmiben, csak akkor költözz ide, ha az ingatlanárakkal együtt is nagyon megéri valami munka miatt, de ez egyre ritkább. Én is menekülök innen vagy külföldre, vagy vissza vidékre.

2019. máj. 1. 13:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem könnyebb Bp-n.Itt lakom 11 éve, és nőként ennél jobban nem rombolhatták volna le az önbizalmam.

Itt az ember maximum akkor érzi magát versenyképesnek a 21-2éves “dívákkal” szemben, ha minimum órákig tollászkodik a tükör előtt, és minden tökéletesen be van lőve rajta.Itt még edzőterembe is full sminkbe kellene menni, ez az elvárás (tapasztalat).

Mikor vidéken vagyok, mindig meglepődöm, hogy milyen kedvesek velem, és mindig van, aki elismerően végigmér.

Itt? Senki, sőt, még az alapvető tiszteletet sem adják meg.Nagy tévedés ez a “nőknek mennyire egyszerű az ismerkedés”.Rohadtul nem az.

2019. máj. 1. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!