Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mi volt? Tinderen bejelölt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi volt? Tinderen bejelölt egy 48 éves nő, majd törölt.

Figyelt kérdés
Én 36 vagyok. A nő nem volt kifejezetten szép,max szexre mondjuk jó lett volna, de egy ilyen jellegű mondatot nem irtam. Ellenben megirtam neki rögtön hogy nincs diplomám. Neki volt. Miután ezt megirtam neki kb vége is lett a "beszélgetésnek". Tehát semmi mást nem tudott meg rólam.

2019. ápr. 30. 18:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%

Kevés vagy hozzá társadalmilag.

Keress egy román takarítónőt! :)

2019. ápr. 30. 18:58
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Annnyira jó az 1#! :)
2019. ápr. 30. 18:59
 3/23 A kérdező kommentje:
#1 egy kis bolthálozatnál dolgozott, nem tudom milyen pozicióba, és biztos stabilabb és sikeresebb volt a munka területén, de azért kicsit sokkolt. Többet gondoltam egy idősebb nőről....
2019. ápr. 30. 19:06
 4/23 anonim ***** válasza:
58%

Hogy mi volt? Ha 48 éves volt és a végzettséged miatt nem kellettél neki, akkor egy szóban összefoglalva: SZERENCSE:)

Mit csináltál volna egy pót anyukával?

2019. ápr. 30. 19:23
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
És miért írtad neki egyből hogy nincs diplomád? Talán az volt a baj hogy egyből egy negatívumot emeltél ki főleg ha még nem tudott rólad semmi mást.
2019. ápr. 30. 19:49
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Ja nagyon életszerű...kamu.
2019. ápr. 30. 19:55
 7/23 anonim ***** válasza:
54%
Ha amúgysem volt az eseted, akkor nem mindegy. Nem veszített semmit a nō ezzel, csak egy kanos alakot, aki bárkire ráugrana, csak p*nci lehessen. Lehet nem írtál ilyent, de végülis jól tette, hogy törölt.
2019. ápr. 30. 20:44
 8/23 anonim ***** válasza:
#7 nem mindegy*?
2019. ápr. 30. 20:45
 9/23 A kérdező kommentje:

#6 nem kamu, igaz

#7 valóban nem veszitett semmit, de ezt abból megállapitani hogy valakinek nincs diplomája azért az elég szép teljesitmény. Az is igaz hogy max szex lett volna ha arra kerül a sor, de mint mondtam erről egy szó se esett.

És ugye a Tinder úgy müködik hogy mindkét fél egyezése kell hozzá, azaz ő is valamiért jobbra húzott.

2019. ápr. 30. 21:08
 10/23 anonim ***** válasza:
Véleten lehetett.
2019. ápr. 30. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!