Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? Tinderen bejelölt egy 48 éves nő, majd törölt.
"... max szexre mondjuk jó lett volna... "
Ez mindent elárul, miért tűnt el :) és nem kell leírni, rájött magától is, gondolom.
Lehet így hozzáállni emberekhez, csak akkor nem kell sírni, ha a jobb nő meg majd bunkó veled. Tudod, visszanyal a fagyi esete.
#11 mint ahogy többször írtam , egy szó se esett semmiféle szexuális utalásról. Konkrétan semmiről nem beszéltünk.
Viszont lehet hogy gondolat olvasó volt....
Csak úgy kíváncsiságból szerinted a társkereső férfiak hány százaléka megy csak a szexre? Beleszámítva azokat is akik a csillagokat is lehazudjak csak oda jussanak ?
#14 😂😂😂😂 ezeket én írtam le magamról most ebbe a kérdésbe ... ez így is van nem is titkolom.
De a kérdésem arról szólt hogy egy egyszerű mondat után : nekem nincs diplomám , miért törölt egy 48 éves nő ?
Nagyon elbeszélünk egymás mellett vagy nem akarod megérteni amit mondok.
De ok akkor arra válaszolj hogy miért jelölt egy 12 évvel fiatalabb fickót akinek nincs kiírva se iskola, se munkahely, és ronda mint a szar ( ez vagyok én )? Mire számított? Mit várt, mit akart? És nem véletlenül jelölt.
Hát köszi ez valóban kielégítő és érthető lehetőség .
Magyarán az én qrva anyámat 😃
Azért jó hogy a nőkre is így lehet számítani . Azért köszi hogy írtál .
Miért, mire számítottal? Sajnáljunk, mert nem kaptál lukat? :D nincs mit.
Amúgy mit gondolsz, hány nő dug bűnronda pasikkal társkeresőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!