Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik vidéken laknak azok azt gondolják hogy Pesten sokkal egyszerűbb az ismerkedés? 24/F
Én az átlagnál tanultabb vagyok és azt mondták hogy értelmesebb (szóval nem önfényezés) de nekem nagyon nehéz hasonló lányt találni aki tetszik is.
Szóval a legtöbb számomra ,, túl átlagos ", kívülről és belülről ha esetleg szép akkor is lehet hogy úgy érzem nem passzolnánk össze.
Másnak is ez a gondja?
Aki egy nagyvárosban, pláne Budapesten, nem talál nőt, az inkább örökre felejtse el, hogy valaha kanolni akarjon!
Az a srác egyszerűen alkalmatlan a szaporodásra!
Én is szeretek olvasni nagyon és tanultam is jó pár évet, de ne ezzel kezd már, hogy valaki azt mondta rád - mennyivel értelmesebb vagy másoknál:)
Otthon ülés helyett meg keress egy hobbit ami kimozdít, persze ha depresszió miatt vagy bezárkózva akkor szakember.
Elvileg, ha tanult vagy és értelmes akkor, keress egy jó melót, sokat fog dobni a megítéléseden és még ismerkedni is tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!