Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért felejtik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért felejtik el megemlíteni hogy gyerekük van? Azt gondolják nem számít, csak mert nem vele él?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy olyan információ amit egy netes beszélgetés elején közölni kellene, hogy el tudja e fogadni az adott nő vagy sem. Mi értelme jót beszélgetni, esetleg randizni, ha utánna bevallja hogy van gyereke az előző kapcsolatából? Úgy érzik, hogy ez csak egy mellékes semmiség? Szerintem nem az... Nekem egy párkapcsolatban, együttélésben nincs kedvem más gyerekére szánni a hétvégéimet mert láthatás van, nincs kedvem jópofizni vele, körülugrálni, elviselni a hisztijét, ha olyan az anyuka akkor a folytonos áskálódását tűrni. Illetve a közös kasszából kieső gyerektartás, plusz gyerekre szánt pénz sem hangzik túl jól, abból inkább csinálhatnánk közös programokat, gyűjthetnénk a saját jövőnkre. Én saját gyereket sem biztos hogy szeretnék, eszembe nincs más nőét pátyolgatni bizonyos időközönként.
2019. máj. 7. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont a felsorolt okok miatt "felejtik el" ezt a tényt közölni. Bíznak abban, hogy amíg az adott nő nem tud a gyerek(ek)től, addig szerelmes lesz, és valahogy majd elfogadja a dolgot.

Szerintem egy ilyet eltitkolni gerinctelen húzás, én azonnal megreptetném az illetőt, aki ilyen dologban nem egyenes.

2019. máj. 7. 18:44
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
Mindig csak az a pénz mi ?
2019. máj. 7. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

A pénzen kívül egy csomó dolgot felsorolt, nem?

Egyébként igazad van, főleg ha nem akarsz sajátot.

2019. máj. 7. 18:57
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen egyetértek veled. Tudják, hogy ez hátrány, és eltitkoljak, ennyi.

(F)

2019. máj. 7. 19:00
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Azért, amiért a dagi lányok is csak az arcukról tesznek ki fotót.
2019. máj. 7. 19:20
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Honnan veszed, hogy közös kasszából menne a gyerektartás? Vagy egyáltalán közös kassza lenne.... az nem hatékony semmilyen szempontból. Közös költségek pl rezsi közösen felesbe fizetve, egyéni kiadások viszont saját fizurészből. A gyerektartás a férfi saját kiadása, neked arra filléred nem megy el, nyugi.
2019. máj. 7. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
10%
Ha mindig megemlítettem volna a gyerekeimet a levelezgetés során, akkor negyed ennyi egyéjszakásom sem lett volna. Még tartós kapcsolatom is alakult úgy, hogy már csak a randin említettem meg hogy van gyerekem, és a csajszi ezen akkor meglepődött. De ugye a személyiségemmel átsegítettem a lányokat minden dilemmán. Ám ha még az ismerkedés során megemlítem a gyerekeket, akkor csomóan kiszelektáltak volna, vagyis sokkal sikertelenebb lettem volna, és nagy élményekről maradtak volna le ezek a csajok is...
2019. máj. 7. 19:35
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
De látod. Még csak beszélgettek öt percet, és a hülye pitsa már a csávó pénzéből akar élni.
2019. máj. 7. 19:36
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Soknak eszébe se jut napokig, hogy neki van gyereke. Tényleg.

Te meg tanulj belőle, és kérdezz rá az elején. Az a biztos.

2019. máj. 7. 19:46
 10/14 anonim ***** válasza:
26%
Elárulom, hogy már a férfiak se veszik rég komolyan a társekerést, pont a hozzád hasonló nők miatt. Én szemrebbenés nélkül hazudok bármit, amit egy ilyen nő akar, ha épp valamire használni akarom. Aztán meg eldobom, mint egy papírzsebkendőt.
2019. máj. 7. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!