Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják azt, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt, hogy egy lány nem öregedhet meg egyedül?

Figyelt kérdés

Hogyan kell elfogadni a magányt?

Senki sem akart engem igazán, és semmit nem is látok magamban, ami miatt akarnának.

Nincs se férjem, se gyerekem és lehet a sors azt szánja nekem, hogy nem is lesz.

Udvarlóim sosem voltak különösebben, akármilyen hihetetlen is.

Még csak szexet sem akartak tőlem a velem egykorúak.

2019. márc. 1. 13:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Értékesnek semmilyen szinten nem tartom magam, nem emelkedek ki a tömegből.

Úgy érzem magányos leszek egész életemben, pedig nem bújok el a négy fal közé.

Nem akarok már semmit az élettől, túlságosan akartam valamit, ami kicsúszott a kezeim közül.

Nincs erőm már újból csalódni és újból álmodozni, szemet akarok hunyni afölött ami az élet rendje...

2019. márc. 1. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Akkor most voltaképpen mi a problémád? Mert a kérdésed és a felvezető szöveged teljesen ellentmond egymásnak.
2019. márc. 1. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
13%

Újabb kamu, hatásvadász kérdés! Arra vársz, hogy itt a gyakorin kapj 30 üzenetet és vagy valami jóképű pénzes pasit találj, vagy dugópartnert ma estére.

Olyan NINCS (még egyszer mondom, NINCS és N I N C S), hogy egy nőt ne akarjanak férfiak.

2019. márc. 1. 13:43
 4/12 A kérdező kommentje:
De létezik.... attól, hogy a saját magad oldalát látod, még nem biztos, hogy csak az lehet igaz.
2019. márc. 1. 13:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Miután a férfiak átlag életkora rövidebb, sokkal több a magányos idős nő. Egy kapcsolat sem biztosíték arra, hogy ne öregedj meg egyedül.

Ha jól érzed magad egyedül, nem baj. Ha nem érzed jól magad így, egy pszichológus segíthet feltárni a probléma okát.

2019. márc. 1. 13:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Az elmondásod alapján te sem akartál senkitől semmit. Akkor miről beszélünk?
2019. márc. 1. 14:31
 7/12 A kérdező kommentje:

Akartam, de elrontottam és már nincs több esélyem.

Nincs már erőm újra csalódni se másban, se magamban.

Úgy érzem ez volt az egyetlen lehetőségem, és elszúrtam, nincs több.

Az én esélyeim elszálltak a boldogságra.

2019. márc. 1. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
És mindemellé hány éves vagy 20?
2019. márc. 1. 15:59
 9/12 A kérdező kommentje:

26, de számít az?

Mindegy hány éves valaki, lehet 20 és 40 évesen is csalódni és elveszíteni a lehetőségeket...

2019. márc. 1. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:
nem
2019. márc. 1. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!