Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt, hogy egy lány nem öregedhet meg egyedül?
Hogyan kell elfogadni a magányt?
Senki sem akart engem igazán, és semmit nem is látok magamban, ami miatt akarnának.
Nincs se férjem, se gyerekem és lehet a sors azt szánja nekem, hogy nem is lesz.
Udvarlóim sosem voltak különösebben, akármilyen hihetetlen is.
Még csak szexet sem akartak tőlem a velem egykorúak.
Értékesnek semmilyen szinten nem tartom magam, nem emelkedek ki a tömegből.
Úgy érzem magányos leszek egész életemben, pedig nem bújok el a négy fal közé.
Nem akarok már semmit az élettől, túlságosan akartam valamit, ami kicsúszott a kezeim közül.
Nincs erőm már újból csalódni és újból álmodozni, szemet akarok hunyni afölött ami az élet rendje...
Újabb kamu, hatásvadász kérdés! Arra vársz, hogy itt a gyakorin kapj 30 üzenetet és vagy valami jóképű pénzes pasit találj, vagy dugópartnert ma estére.
Olyan NINCS (még egyszer mondom, NINCS és N I N C S), hogy egy nőt ne akarjanak férfiak.
Miután a férfiak átlag életkora rövidebb, sokkal több a magányos idős nő. Egy kapcsolat sem biztosíték arra, hogy ne öregedj meg egyedül.
Ha jól érzed magad egyedül, nem baj. Ha nem érzed jól magad így, egy pszichológus segíthet feltárni a probléma okát.
Akartam, de elrontottam és már nincs több esélyem.
Nincs már erőm újra csalódni se másban, se magamban.
Úgy érzem ez volt az egyetlen lehetőségem, és elszúrtam, nincs több.
Az én esélyeim elszálltak a boldogságra.
26, de számít az?
Mindegy hány éves valaki, lehet 20 és 40 évesen is csalódni és elveszíteni a lehetőségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!