Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják azt, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt, hogy egy lány nem öregedhet meg egyedül?

Figyelt kérdés

Hogyan kell elfogadni a magányt?

Senki sem akart engem igazán, és semmit nem is látok magamban, ami miatt akarnának.

Nincs se férjem, se gyerekem és lehet a sors azt szánja nekem, hogy nem is lesz.

Udvarlóim sosem voltak különösebben, akármilyen hihetetlen is.

Még csak szexet sem akartak tőlem a velem egykorúak.

2019. márc. 1. 13:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerinted én hogy éreztem magam, amikor 37 évesen elváltam és ott maradtam egy beteg gyerekkel egyedül? Úgy gondoltam, hogy már temethetem a nőiességemet és mindennek vége. Hát elárulom neked, hogy nem így van. Szedd össze magad, mert akárhány éves is legyél, bármikor találhatsz párt. Azt nem állítom, hogy jó párkapcsolatot könnyű találni, de akkor próbálkozz először csak baráti alapon. Vagy csak szexszel.
2019. márc. 1. 17:14
 12/12 anonim ***** válasza:

A kérdésből világosan látszik hogy te meg mindig vágysz valakire magad mellett, csak bezárkóztál a rossz tapasztalatok miatt.

Kb ugyanez vagyok 27 évesen, én is beláttam hogy jobb egyedül nekem adott okokból. De szerintem neked bőven lenne lehetőséged találni valakit, igaz én mindig azt mondom nem lehet megbízni senkiben ezért nem kell senki, de másoknak azért ha úgy érzem érdemes az ellenkezőjét szoktam ajánlani.

Rázd meg magad kicsit, gondold át a dolgokat és adj időt magadnak, közben meg ne erőltesd vagy kattogj ezen, inkább bizd a véletlenre!

2019. márc. 1. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!