Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható ha egy 25 éves lány ismerkedés közben lefekszik más pasival?
Figyelt kérdés
3 hónapja ismerkedünk és ugy alakult h két hétig nem tudunk találkozni..tegnap beszélgettünk telefonon és öszintén elmondta h a hétvégét egy régi pasi ismerösével tölti együtt és szex is volt közöttük (köztünk még nem mert nem bizik bennem) de nagyon szeretne a továbbiakba velem ismerkedni..ledöbbentem a hallottakon..én igy már nem tudom vele komoly venni az ismerkedésünket..2019. máj. 5. 12:21
11/15 anonim válasza:
Hagyd a francba egy éretlen rbanc nem érdemel meg téged
12/15 anonim válasza:
Komolytalan szituációból megalázó lett. Nem foglalkoznék vele többet.
32/f
13/15 anonim válasza:
Rossz olvasni, szegény naiv béta balek. Az alfának egy csettintésre szétteszi a lábát, Téged meg pitiztet meg talonban tart hasznos idiótaként. Vedd már észre hogy csak kihasznál anyagilag meg érzelmileg is. Márameddig hagyod.
14/15 anonim válasza:
Ha csak ismerkedtek,akkor elfogadható,ha már együtt vagytok,akkor nyilván nem.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ez nemtől függetlenül gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!