Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső adottságaim miatt nem tudok a lányokkal ismerkedni de beszélgetni sem velük. Jelenleg úgy érzem, hogy elfogadtam és beletörődtem de később ezt meg fogom bánni?
Tegnap egy lány tette fel szinte ugyanígy fogalmazva ezt a kérdést. Csemegézz a válaszokból.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Mit jelent az, hogy külső adottságaid miatt?
Köver vagy, görbe a hatad, féllábú vagy, fél szemű vagy..stb?
#1: Köszönöm, hogy elküldted :)
Egy kicsit van gerincferdülésem de nem igazán feltűnő. Sajnos mivel a teljes jobb kezem egy orvosi hiba miatt el van görbülve így a jobb vállam egy kicsit előrébb van.
Viszont semmi vonzó nincsen bennem a lányok számára.
Ismerek olyan srácot, akinek fél oldala béna.Tehát kissé sántitva jár és az egyik oldalok a keze nem mozog rendesen.Azt nem mondom, hogy szép, de tény, hogy ezt a kis hibáját leszámitva egész vonzo ember.Csinosan, normálisan öltözik, nem savanyodott be az állapota miatt, állandoan mosolyog és valami rendkívül jószívű, vidám, kedves ember.Szerintem az a pozitivitás, joság szépiti meg és az önbizalom.Nos, kissrác korátol csüngtek rajta a nők! Odavoltak érte a lányok és méghozzá szép lányok.Nem pénze miatt, mert nem volt gazdag sem.
Szoval ne törödj bele.Nálad sokkal nagyobb testi hibákkal is találnak csinos.rendes párt az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!