Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a külső számít a leginkább a nőknek?
Sokszor az van az itteni felhasználók által elterjesztve hogy ha egy férfi nem igényes magára vagy csóró vagy anyuka pici fia vagy szüleinél akik akkor nem lehet barátnője.
Na most én egész mást tapasztalok nem egy olyan helyes sármos barátom van aki vagy szüleinél lakik vagy anyuka pici fia vagy igénytelen magára és még sorolhatnám hogy egyszerűen futnak utána a nők és minden hétvégén fullos nőkkel szexel...
Itt vagyok én is, igényes vagyok magamra, önálló egzisztenciát építettem. Egyedül lakok saját lakásomban saját kocsim van és egyszerűen elutasítanak a nők, Igen mert nagyon nem vagyok helyes És még sorolhatnám Hány ilyen nem helyes barátom van, mindent felépítettek de nem kellenek egy nőnek sem.
"A baj, hogy a nőknél ez nem így van"
Mármint személy szerint nektek baj, nem univerzálisan.
Nem, a pénz fontosabb!
A kockahastól nem lesz rendezve a lakbér, és az 50-es kar sem jelent semmit a Tesco pénztárnál.
"Ezért kell csinálni univerzális balhét."
És ezt hogy képzeled? Univerzális nyafogókórus, hogy kúrni akarunk, nőt ide nekünk? Vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!