Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg csak a külső számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a külső számít a leginkább a nőknek?

Figyelt kérdés

Sokszor az van az itteni felhasználók által elterjesztve hogy ha egy férfi nem igényes magára vagy csóró vagy anyuka pici fia vagy szüleinél akik akkor nem lehet barátnője.

Na most én egész mást tapasztalok nem egy olyan helyes sármos barátom van aki vagy szüleinél lakik vagy anyuka pici fia vagy igénytelen magára és még sorolhatnám hogy egyszerűen futnak utána a nők és minden hétvégén fullos nőkkel szexel...

Itt vagyok én is, igényes vagyok magamra, önálló egzisztenciát építettem. Egyedül lakok saját lakásomban saját kocsim van és egyszerűen elutasítanak a nők, Igen mert nagyon nem vagyok helyes És még sorolhatnám Hány ilyen nem helyes barátom van, mindent felépítettek de nem kellenek egy nőnek sem.

2019. ápr. 20. 23:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Úrinő? Már megint eltévesztetted az évszázadot. Hiába, ha valaki az ókorból jön, valószínűleg nehezen igazodik el a 21. században.
2019. ápr. 21. 00:46
 22/23 anonim ***** válasza:

Nyugi ugyanez igaz a nőkre is kérdező. Hiába érett gondolkodású, kedves, vicces egy nő ... de ha kövér senkinek sem kell.

23/N

2019. ápr. 21. 00:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Vannak nők, akiknek az a legfontosabb. Vannak, akiknek nem. Azt meg sztem senki sem mondta, hogy anyu pici fia, igénytelen stb. srácnak nem lehet nője - max. egy adott válaszoló mondja el, hogy nála nem lehet esélye. Vagy max. akkor mondják, hogy esély sincs, ha már a kérdésben le van fektetve, hogy emellé az illető csóró is, ronda is, és az írásán is látszik, hogy túl sok vonzó pozitív tulajdonságot sem tud mellé felmutatni (nem intelligens, nem ambiciózus, nem okos... sokszor még nem is kedves, pedig azt állítja, csak kiderül, az nála kimerül abban, hogy "nem verek nőt és nem iszom"). És attól még lehet igaz az adott válaszolóra, de ők sem mondják, hogy az egész női társadalomra igaz.

Plusz ha arról beszélünk, hogy "jaj, a nem helyes barátom ambciózus, nem is csóró, de senkije sincs", ott azért érdemes megnézni, kezdeményez-e a nőknél, ha igen, kiknél és hogyan.

2019. ápr. 22. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!