Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a külső számít a leginkább a nőknek?
Figyelt kérdés
Sokszor az van az itteni felhasználók által elterjesztve hogy ha egy férfi nem igényes magára vagy csóró vagy anyuka pici fia vagy szüleinél akik akkor nem lehet barátnője.
Na most én egész mást tapasztalok nem egy olyan helyes sármos barátom van aki vagy szüleinél lakik vagy anyuka pici fia vagy igénytelen magára és még sorolhatnám hogy egyszerűen futnak utána a nők és minden hétvégén fullos nőkkel szexel...
Itt vagyok én is, igényes vagyok magamra, önálló egzisztenciát építettem. Egyedül lakok saját lakásomban saját kocsim van és egyszerűen elutasítanak a nők, Igen mert nagyon nem vagyok helyes És még sorolhatnám Hány ilyen nem helyes barátom van, mindent felépítettek de nem kellenek egy nőnek sem.
Hülyék vagytok. Nem kell a pénz, ha jól nézel ki, illetve ha nem nézel ki jól, akkor hiába van pénz.
Ismerek olyan 28 éves szűz srácot, aki mindkét ágról egy szem unoka, és 5 budapesti lakást is örökölt! Már abból dús gazdag, hogy ezeket kiadja. Mégsem volt soha nője, mert egy csúnya arcú, alacsony, kis vézna, nyeszlett keskeny vállú, tehát abszolút előnytelen külsejű.
Akkor hol számít már a pénz, meg a vagyon?
Viszont ismerek olyat is aki echte csóró, anyjával él, mégis rengeteg csaja volt már és nagyon szépek is.
2019. ápr. 20. 23:49
12/23 anonim válasza:
Csakhogy ezek a nők 30 felett mind megszívják.
2019. ápr. 20. 23:52
13/23 anonim válasza:
Az első benyomás tényleg fontos,de szerintem ez a férfiaknak is.En átlagos nő vagyok, átlagos házas ismerősökkel.Egyikuk sem kiemelkedő szépségű mégis találtak párt maguknak ahogy én is.Ha csak a legszebb férfiak tudnának párt találni akkor kihalna az emberiség.Szoval nem csak a külső számít.
2019. ápr. 20. 23:53
14/23 anonim válasza:
"nem ment át a poén"
Talán mert kb. úgy poénkodsz, mint ahogyan azok ajándékoznak, akik saját ízlésük szerinti cuccot vesznek az ajándékozottnak, aztán csodálkoznak, miért nem örül.
Abszolút mértékben a külső számít nekik. Ha a bőröd színe, szemed színe, hajad színe, az arcod, a fejed, a füled, az orrod, a magasságod, akármid eltér az ideáljuktól, INSTANT BAN. :D Ezekkel nem fogod tudni megértetni magad, maximum annyit tehetsz, hogy lapozol a következő idiótára.
2019. ápr. 20. 23:58
17/23 anonim válasza:
40% és a többi...még véletlenül sem az elbűvölő személyiségetek a baj, mi? :D Kb. nácikhoz illő vehemenciával ekézitek a nőket, de tiii vagytok a a meg nem értett, rendes fiúk, akik nem kellenek a nőknek. Vicc b+, hogy az önkritika szemernyi szikrája is hiányzik belőletek.
2019. ápr. 21. 00:08
18/23 anonim válasza:
Lassan már úgy érzem, hogy a legtöbb nőtársam egy bitch, amiért a külső több nekik, mint a belső. Alfák után futkosnak, aztán jól r**basznak. A pech már csak az, hogy a normális csajokat miattuk is elítélik. Srácok hova fajúl ez a világ? 24/L
2019. ápr. 21. 00:08
19/23 anonim válasza:
Igen is, meg nem is. A nők - amíg tehetik - az ösztöneikre hallgatva a kevés jópasik után futnak, bevállalva mindent, hogy versenyben maradhassanak náluk: barátság extrával, szexkapcsolat, titkos szeretői szerep, tényleg bármit. Aztán amikor kezdenek kiöregedni ebből és egyre inkább hosszú távban kell gondolkodniuk (gyerek, család, ilyenek) akkor veszik elő az addig hanyagolt, levegőnek nézett férfiakat, akikkel "a közös jövőt felépíthetik", magyarul a készbe akarnak beülni. Nyilván ez addig működik csak, amíg van elég naiv és balek férfi, aki elhiszi, hogy a nők egy bizonyos kor felett felismerik a valódi értéket, nekik meg az a dolguk, hogy addig gürcöljenek.
2019. ápr. 21. 00:09
20/23 anonim válasza:
Tehát egyes nőknek egy pénzes férfira van szükségük,aki kiemeli őket a nyomorból és bevezeti őket a civilizált társadalomba.És,oala,megszületik az úrinő prototípusa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!