Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható ha egy 25 éves lány ismerkedés közben lefekszik más pasival?
Miért nem bízik benned?
Bár én nő vagyok, de ha az akivel ismerkednék ezt megcsinálná velem elsőre elnevetném magam kínomban aztán elköszönnék minden jót kívánva. Gondolom nem tartott elég érdekesnek és kellett a kaland.
Ez tok durva. A lakotarsam is így csinálja, persze omlanak érte a pasik. Miközben azzal nem fekszik le, akivel komolyan ismerkedik, de a volt pasijaval, plusz még egy szexpartnerevel felvaltva találkozgat.
Dehat ugyanez férfiban is megvan, gondolom... Valakinek belefer, valakinek nem.
Hát mi első randiig ismerkedtünk, utána már jártunk. Szóval ahol 3 hónap után is csak ismerkedés van, az nem egy komoly kapcsolat.
Ilyen felvezetéssel én azt tudom mondani, hogy elfogadható. Együtt vagytok, szórakkztatjátok egymást, esetleg használjátok egymást. Esetleg lehet belőle egy nyitott kapcsolat vagy barátság extrákkal... ha neked ez így jó, megfelel.
De nyilván nem ő lesz a gyermekeid anyja. Semmi komoly dolog nem.lesz köztetek soha sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!