Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek elfogadható ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadható ha egy 25 éves lány ismerkedés közben lefekszik más pasival?

Figyelt kérdés
3 hónapja ismerkedünk és ugy alakult h két hétig nem tudunk találkozni..tegnap beszélgettünk telefonon és öszintén elmondta h a hétvégét egy régi pasi ismerösével tölti együtt és szex is volt közöttük (köztünk még nem mert nem bizik bennem) de nagyon szeretne a továbbiakba velem ismerkedni..ledöbbentem a hallottakon..én igy már nem tudom vele komoly venni az ismerkedésünket..
2019. máj. 5. 12:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Ez egy tipikus riba..c ne foglalkozz vele!
2019. máj. 5. 12:22
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Mert puhapcs vagy. 3 honapja ismerkedni? Mire vársz még? Egy balekként tekint rád.
2019. máj. 5. 12:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vedd komolyan.
2019. máj. 5. 12:23
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
Te balek vagy, ő meg csak szórakozik veled. Nem ez a csávó volt az egyetlen...
2019. máj. 5. 12:24
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem bízik benned?

Bár én nő vagyok, de ha az akivel ismerkednék ezt megcsinálná velem elsőre elnevetném magam kínomban aztán elköszönnék minden jót kívánva. Gondolom nem tartott elég érdekesnek és kellett a kaland.

2019. máj. 5. 12:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez tok durva. A lakotarsam is így csinálja, persze omlanak érte a pasik. Miközben azzal nem fekszik le, akivel komolyan ismerkedik, de a volt pasijaval, plusz még egy szexpartnerevel felvaltva találkozgat.

Dehat ugyanez férfiban is megvan, gondolom... Valakinek belefer, valakinek nem.

2019. máj. 5. 12:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen, én nem ismerkednék vele tovább.
2019. máj. 5. 12:38
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Hát mi első randiig ismerkedtünk, utána már jártunk. Szóval ahol 3 hónap után is csak ismerkedés van, az nem egy komoly kapcsolat.

Ilyen felvezetéssel én azt tudom mondani, hogy elfogadható. Együtt vagytok, szórakkztatjátok egymást, esetleg használjátok egymást. Esetleg lehet belőle egy nyitott kapcsolat vagy barátság extrákkal... ha neked ez így jó, megfelel.

De nyilván nem ő lesz a gyermekeid anyja. Semmi komoly dolog nem.lesz köztetek soha sem.

2019. máj. 5. 12:41
 9/15 anonim ***** válasza:
24%
én ismerkedem egy hónapja egy fiúval és ennek a második hetében lefeküdtem a baratság extrákkal haverommal. Nem mondtam el a fiúnak, nem érzem úgy hogy 3 randi után bármilyen igényt tarthatna rám vagy az információra. Ha vele is szexig jutnánk (nincs rá hely és alkalom) akkor kizárolagossá tenném őt. Szerintem inkább értékeld, hogy elmondta.
2019. máj. 5. 12:43
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Istenem, a pofádba is vágja, meg még azt is, hogy nem bízik benned, erre ez még kérdés? Vagy trollkodsz?
2019. máj. 5. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!