Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mertek ismerkedni feltűnően szép lányokkal?
Igen, merek. Bàr inkàbb ismeretlenekkel.
Ismeretségi körben sosem ismerkedek, mert visszautasítàs esetén abból pletyka lesz, meg ciki lesz a csajjal utàna talàlkozni, főleg ha màst vàlaszt.
Ismeretlen szép làny esetében nyugodtabb vagyok. Ha rosszul is sülnek el a dolgok, többet valószínűleg nem làtom.
tapasztalataim szerint minél csinosabb egy nő, annál felszínesebb. Szóval nem nagyon visz rá a lélek, mert nem tudok a szintjükön működni. Azok jobban bejönnek, akik nem feltűnően is szépek. De senkivel se ismerkedek, mert nem érzem, hogy megérné a befektetett energiát. Sajnos intorvertált vagyok, nem valami jó a beszélőkém, meg még visszahúzódó is vagyok, csendes ember. Nagyon nehezen veszem rá magam a csevegésre, kimerít. Szóval az ismerkedés számomra fárasztó.
Pozitív kimenetele meg még számomra nem igazán volt, úgyhogy, már inkább hanyagolom. Inkább élek a kis világomban. :)
Jó, hát nyilván. Ez igaz, amit leírsz, de akkor is. Jó jó, hogy ezek tények, ez az igazság, de hogyan tudtál belenyugodni?
Nagyon nehezen emésztem meg, sőt meg sem emésztem, hogy minden este egyedül kell lefeküdnöm.
Én még csúnyával se! Mert egy szarkupac vagyok.
Ez ezzel jár. Aki sikeres az bárkivel mer ismerkedni, mert magabiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!