Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mertek ismerkedni feltűnően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mertek ismerkedni feltűnően szép lányokkal?

Figyelt kérdés
Valamiért én nem mernék még neten írni sem egy ilyen csajnak, nemhogy élőbe odamenni valahol. Ha meg ismerősöm akkor meg főleg. Egy ezer idegen inkább mint egy olyan, akit ismerek.

2019. ápr. 22. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, merek. Bàr inkàbb ismeretlenekkel.

Ismeretségi körben sosem ismerkedek, mert visszautasítàs esetén abból pletyka lesz, meg ciki lesz a csajjal utàna talàlkozni, főleg ha màst vàlaszt.

Ismeretlen szép làny esetében nyugodtabb vagyok. Ha rosszul is sülnek el a dolgok, többet valószínűleg nem làtom.

2019. ápr. 22. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, akár ismerős, akár ismeretlen. A különbség, hogy az előbbi elutasít, az utóbbi meg sem nézi az üzenetemet.
2019. ápr. 22. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

tapasztalataim szerint minél csinosabb egy nő, annál felszínesebb. Szóval nem nagyon visz rá a lélek, mert nem tudok a szintjükön működni. Azok jobban bejönnek, akik nem feltűnően is szépek. De senkivel se ismerkedek, mert nem érzem, hogy megérné a befektetett energiát. Sajnos intorvertált vagyok, nem valami jó a beszélőkém, meg még visszahúzódó is vagyok, csendes ember. Nagyon nehezen veszem rá magam a csevegésre, kimerít. Szóval az ismerkedés számomra fárasztó.

Pozitív kimenetele meg még számomra nem igazán volt, úgyhogy, már inkább hanyagolom. Inkább élek a kis világomban. :)

2019. ápr. 22. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Jó, hát nyilván. Ez igaz, amit leírsz, de akkor is. Jó jó, hogy ezek tények, ez az igazság, de hogyan tudtál belenyugodni?

Nagyon nehezen emésztem meg, sőt meg sem emésztem, hogy minden este egyedül kell lefeküdnöm.

2019. ápr. 22. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Én még csúnyával se! Mert egy szarkupac vagyok.

Ez ezzel jár. Aki sikeres az bárkivel mer ismerkedni, mert magabiztos.

2019. ápr. 23. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem elég nagy önbizalmam van. Minél szebb egy lány annál nagyobb kihivás vele ismerkedni. Volt már olyan hogy csaj szemezett velem vagy jött oda. De az a jobb amikor olyan helyzet alakul, hogy én tudok lépni.
2019. ápr. 23. 01:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt rá példa.

32/f

2019. ápr. 23. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!