Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ha egy szep intelligens no nem tud ferfiakkal ismerkedni?
Na elso valaszolo...oktatas kezdodik.Gyorsan irtam, azert nem tettem pontot.
Amugy egy osztrak bankban dolgozok.Anyanyelvi szinten ertekpapirokkal foglalkozok.Na ezert nem jo ez az oldal.Itt mindenki mindenkit ismeretlenul elitel.
"tarskereson csak a trollok talalnak meg"
És te kiket találsz meg? Vagy az intelligenciáddal nem jutottál el odáig, hogy akkor neked kéne lépned?
Az, hogy mégsem szép és intelligens vagy kiállhatatlan a személyisége.
Azt hagyjuk, hogy mit dolgozol. Ismerek olyan diplomás embert, aki szerint a bolygónk lapos. Majdnem mindenki intelligensnek tartja magát. A stílusod pedig megmutatta, hogy az intelligenciád megrekedt egy tini szintjén. Ugorj fel fészbúkra, lépj be valami tinicsoportba és ott pont olyan reakciókat fogsz látni, mint amilyeneket most írtál.
Szerintem kezd lassan minden férfi rájönni arra a következtetésre, hogy le kell xarni a beképzelt, önelégült magyar nőket. :D
Én is így teszek, egy boldog remete vagyok és bármelyik nőn keresztül nézek. :) F
56 % os intelligencia nulla:)))) Fogalmad sincs milyen vagyok😂De hidd csak amit akarsz...Te dolgod
Szia😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!