Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ha egy szep intelligens no nem tud ferfiakkal ismerkedni?
Hála az okostelefonok és egyéb cuccok tömeg gyártásának a mai 30 alatti pasik nagy része baromi mulya és kb köszönni se köszön egy nőnek,pl. munkahelyen belül.
Akkor mit várunk,úgy őszintén?
Vagy ha sikerül a randi a kiszemelttel,de nem csókol meg a közepén,ha már ő kérte el élőben a telefonszámodat-igaz sztorik,sajnos-?Vagy egyáltalán a folytatást se veti fel ő maga.Vagy nem mondja meg,hogy "bocs,nem vagy az esetem.".
#21: Mégis mire alapozod, hogy a 30 alatti pasik nagy része nem köszön a munkahelyen? :D Akárhol voltam, mindenki köszönt, mindenkinek. Nemtől és kortól függetlenül.
Randizz normális pasikkal és mindjárt nem lesz olyan gondod a randin, mint amit leírtál. Nehogymá' gáz legyen az, ha valaki nem kapja le a másikat első randin.
Én nem tartom magam nagy szépségnek, inkább átlagos vagyok. Intelligensnek mondhatom magam. 27 éves koromig nem volt párkacsolatom, és ennek egy oka volt. Rendkívül introvertált voltam, és a saját világomban éltem. Mindig ugyanazzal a kb. 10 emberrel beszéltem suliban. Hosszabban csak a közeli barátaimmal beszélgettem, bulizni nem jártam. Ha jártam is kiállításra, vagy moziba egyedül, nem flörtöltem senkivel, elmerültem a saját világomban. Összefoglalva, megközelíthetetlen voltam. Közben persze vártam, hogy a nagy semmből leszólítson egy srác, ami persze nem történt meg, én meg nem értettem, mi a baj velem, és másnak hogy megy olyan könnyen.
Aztán elegem lett ebből, és változtattam. Elkezdtem kommunikálni a körülöttem élőkkel. Akiket látásból ismertem, azoknak elkezdtem köszönni. Akikkel köszönő viszonyban voltam, azokkal váltottam pár szót. Nem kell nagy dologra gondolni. "Hű, de meleg van ma!"- és egy röpke mosoly. Akár a szomszéd srácnak a folyosón. És mész tovább. A lényeg, hogy észreveszed az embereket, reagálsz rájuk. És ők viszonozzák ezt. Akinek köszönni kezdtél, rád fog köszönni. Akihez szóltál egy-két random mondatot, legközelebb esetleg maga fog mondani valamit. Aztán a beszélgetések hosszabbodnak, és ha valakinek szimpatikus vagy, be fog próbálkozni. Csak kezdd el, próbáld ki. Bárhol működik, a tömbházban, a sarki közértben, az edzőteremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!