Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka ha egy szep intellig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka ha egy szep intelligens no nem tud ferfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagykepu...normalis gondolkodasu intelligens ...de tarsasagba sajna nem jarok nincs kivel....tarskereson csak a trollok talalnak meg....kezdek elkeseredni
2018. máj. 8. 21:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

Hála az okostelefonok és egyéb cuccok tömeg gyártásának a mai 30 alatti pasik nagy része baromi mulya és kb köszönni se köszön egy nőnek,pl. munkahelyen belül.

Akkor mit várunk,úgy őszintén?

Vagy ha sikerül a randi a kiszemelttel,de nem csókol meg a közepén,ha már ő kérte el élőben a telefonszámodat-igaz sztorik,sajnos-?Vagy egyáltalán a folytatást se veti fel ő maga.Vagy nem mondja meg,hogy "bocs,nem vagy az esetem.".

2018. máj. 9. 02:07
 22/27 anonim ***** válasza:
51%

#21: Mégis mire alapozod, hogy a 30 alatti pasik nagy része nem köszön a munkahelyen? :D Akárhol voltam, mindenki köszönt, mindenkinek. Nemtől és kortól függetlenül.

Randizz normális pasikkal és mindjárt nem lesz olyan gondod a randin, mint amit leírtál. Nehogymá' gáz legyen az, ha valaki nem kapja le a másikat első randin.

2018. máj. 9. 03:08
 23/27 anonim ***** válasza:
94%

Én nem tartom magam nagy szépségnek, inkább átlagos vagyok. Intelligensnek mondhatom magam. 27 éves koromig nem volt párkacsolatom, és ennek egy oka volt. Rendkívül introvertált voltam, és a saját világomban éltem. Mindig ugyanazzal a kb. 10 emberrel beszéltem suliban. Hosszabban csak a közeli barátaimmal beszélgettem, bulizni nem jártam. Ha jártam is kiállításra, vagy moziba egyedül, nem flörtöltem senkivel, elmerültem a saját világomban. Összefoglalva, megközelíthetetlen voltam. Közben persze vártam, hogy a nagy semmből leszólítson egy srác, ami persze nem történt meg, én meg nem értettem, mi a baj velem, és másnak hogy megy olyan könnyen.

Aztán elegem lett ebből, és változtattam. Elkezdtem kommunikálni a körülöttem élőkkel. Akiket látásból ismertem, azoknak elkezdtem köszönni. Akikkel köszönő viszonyban voltam, azokkal váltottam pár szót. Nem kell nagy dologra gondolni. "Hű, de meleg van ma!"- és egy röpke mosoly. Akár a szomszéd srácnak a folyosón. És mész tovább. A lényeg, hogy észreveszed az embereket, reagálsz rájuk. És ők viszonozzák ezt. Akinek köszönni kezdtél, rád fog köszönni. Akihez szóltál egy-két random mondatot, legközelebb esetleg maga fog mondani valamit. Aztán a beszélgetések hosszabbodnak, és ha valakinek szimpatikus vagy, be fog próbálkozni. Csak kezdd el, próbáld ki. Bárhol működik, a tömbházban, a sarki közértben, az edzőteremben.

2018. máj. 9. 04:25
 24/27 anonim ***** válasza:
76%
Hmmm. Nekem szimpatikus vagy. Szamomra vonzo ha egy no ert a penzugyekhez, s reszben karrierista. Nincs baj veled sztem csak a mai ferfiak hogy is mondjam: Puncik.
2018. máj. 9. 11:43
 25/27 A kérdező kommentje:
utolso koszi.Amugy egyaltalan nem vagyok karrierista.Van egy kisfiam.Nagyon sokat tettem erte kiskoratol nem aludt nem evett.Egyedul csinaltam vegig ezt is.Azert is lett valas a vege
2018. máj. 10. 05:02
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Oké, de mit takar a nagy intelligencia? Eddig pár embert elzavartál, a negatív kritikát képtelen voltál felfogni, kicsit arcoskodtál és kiderült, hogy még párt is rosszul választottál.
2018. máj. 10. 16:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Jól van, ki ez a rakás frusztrált impi szerencsétlen nyomi, aki kiakad azon, hogy valaki magát intelligensként írja le? Mert ugye ezen kezdett el hisztikézni a sok lúzer, meg sértegetni a kérdezőt. Mennyire vicces már :D
2019. okt. 7. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!