Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet érett, intelligens férfiakkal találkozni?
Pár hónappal ezelőtt költöztem Budapestre, szeretnék egy társat találni, akivel megoszthatom a mindennapjaim.
Társkereső oldalakon már próbálkoztam, de leginkább negatív tapasztalatokkal gazdagodtam.
Milyen helyeket tudnátok ajánlani (akár konkrét megnevezéssel), ahol valóban érett férfiakkal lehetne találkozni/ismerkedni?
Jelenleg itt Budapesten barátok hiányában egyedül szoktam elmenni sétálni, moziba vagy van, hogy csak beülök valahova meginni egy üdítőt, egy pohár bort.
Ilyenkor mindig nyitva tartom a szemem, de őszintén nem tudom, hogy számíthatok-e arra, hogy bárki is megszólítana.
Nagyon szívesen fogadok bármilyen ötletet.
26/N
"de őszintén nem tudom, hogy számíthatok-e arra, hogy bárki is megszólítana"
Neked is van szád, amit használhatsz te is leszólításra, nem csak sz****ra:)
Néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt.
Számítottam hasonló válaszokra.
Nos, nem azért tettem fel itt a kérdésem, mert "határozatlan kis csajszi" lennék, aki képtelen egyedül ismerkedni, csupán ötleteket szerettem volna kapni, hogy itt Budapesten milyen helyeken nagyobb a valószínűsége, hogy találkozhatok érett férfiakkal.
Pár hónap alatt nem sikerült még teljesen felfedeznem a várost.
A privát üzenetekben kapott ötleteket, helyeket nagyon szépen köszönöm.
#7 amiket milyen jó lett volna, ha nem privátban küldenek el, mert legalább mi is okosodtunk volna! :D
Egyébként milyen negatív tapsztalatokkal gazdagodtál társkeresőkön? :)
Gyere le vidékre, mindjárt értelmesebb és érettebb férfiakkal találkozol. Kezdésnek itt van pl. Pista bácsi:
Van valami ami érdekel?
Hobbi, koncert, bármi, ami nem otthoni elfoglaltság.
Járj el, legyél szemmel láthatóan egyedül, vedd fel a szemkontaktust minden, de tényleg minden szimpatikus pasival, mosolyogj sokat.
Le fognak szólítani és egy kis beszélgetésből kiderül, hogy van-e agya is nem csak töke.
Hordhatsz magadnál könyvet, de ne olvasd, mert nem pajzsnak van, hanem témaindítónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!