Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ha egy szep intelligens no nem tud ferfiakkal ismerkedni?
El tudom hinni. Nekem is kicsi a társaságom, jórészt férfiak. Jól keresek, intelligens, jóképű vagyok. Társkeresőn sem lehet, mert a fényképem nem adja vissza a kisugárzásom.
Talán egyik ok lehet, hogy nem vagy egy városban a kiszemelttel vagy nem egy korosztály vagytok. Sőt a bankban nincs rádírva: SZINGLI.
Én is a bankban szoktam a lányokat leszólítani, mert igazából ott látok intelligens, jól öltözött nőket. De eddig mindnek volt családja. Nem értem miért nem hordják a jegygyűrűt?
Kérdező. Tehát, megmondtad, hogy nem vagyok intelligens és írtál egy olyan választ, ami pont úgy néz ki, ahogy a válaszomban leírtam.
Taps! Tényleg menj egy tini csoportba társat keresni, tuti sikered lesz.
Hány embert akarsz még elzavarni egy anonim oldalról, mert szembesít a dolgokkal? :D Írd ki a saját facebook adaglapodra a kérdést, ott majd nyugodtan tilthatsz mindenkit, aki nem azt írja, hogy egy csodálatos hercegnőcske vagy.
Szerintem mutasd meg a kérdést néhány ismerősödnek, de ne mondd el, hogy te írtad ki. Érteni fogják, hogy miért nem találsz párt.
"4-es valaszolo.Koszi ide tobbet legyszi ne irj.Ez nem az a szinvonal amire igenyt tartok.Koszi a hozzaszolast!Innentol barmit is irsz, nem reagalok!"
Ilyen bájos megfogalmazását annak, hogy "ne szembesíts már az igazsággal, nem akarom hallani", még nem hallottam :D
Egyébként szerinted hány felhasználó van pillanatnyilag 56%-on? Te, intelligencica :)
-megértelek de sajna ebben nem tudok érdemben segíteni..
-hihetetlen nehéz lett ebben az elku.vult világban komoly szándékot ébreszteni, táplálni egymásban
2xf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!