Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka ha egy szep intellig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka ha egy szep intelligens no nem tud ferfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagykepu...normalis gondolkodasu intelligens ...de tarsasagba sajna nem jarok nincs kivel....tarskereson csak a trollok talalnak meg....kezdek elkeseredni
2018. máj. 8. 21:50
1 2 3
 11/27 peca1000 ***** válasza:
Neked kell társkeresős megkeresni és felvenni a kapcsolatot a kiszemelt férfival. Máskép nem fog menni.
2018. máj. 8. 22:13
 12/27 peca1000 ***** válasza:
társkeresőn
2018. máj. 8. 22:14
 13/27 anonim ***** válasza:

El tudom hinni. Nekem is kicsi a társaságom, jórészt férfiak. Jól keresek, intelligens, jóképű vagyok. Társkeresőn sem lehet, mert a fényképem nem adja vissza a kisugárzásom.

Talán egyik ok lehet, hogy nem vagy egy városban a kiszemelttel vagy nem egy korosztály vagytok. Sőt a bankban nincs rádírva: SZINGLI.

Én is a bankban szoktam a lányokat leszólítani, mert igazából ott látok intelligens, jól öltözött nőket. De eddig mindnek volt családja. Nem értem miért nem hordják a jegygyűrűt?

2018. máj. 8. 22:16
 14/27 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező. Tehát, megmondtad, hogy nem vagyok intelligens és írtál egy olyan választ, ami pont úgy néz ki, ahogy a válaszomban leírtam.

Taps! Tényleg menj egy tini csoportba társat keresni, tuti sikered lesz.

2018. máj. 8. 22:17
 15/27 A kérdező kommentje:
56% os konyorgok menj mar innen!Nem latod hogy mindenki normalis valaszokat ir ide rajtad kivul???
2018. máj. 8. 22:21
 16/27 anonim ***** válasza:
47%

Hány embert akarsz még elzavarni egy anonim oldalról, mert szembesít a dolgokkal? :D Írd ki a saját facebook adaglapodra a kérdést, ott majd nyugodtan tilthatsz mindenkit, aki nem azt írja, hogy egy csodálatos hercegnőcske vagy.

Szerintem mutasd meg a kérdést néhány ismerősödnek, de ne mondd el, hogy te írtad ki. Érteni fogják, hogy miért nem találsz párt.

2018. máj. 8. 22:33
 17/27 anonim ***** válasza:
32%

"4-es valaszolo.Koszi ide tobbet legyszi ne irj.Ez nem az a szinvonal amire igenyt tartok.Koszi a hozzaszolast!Innentol barmit is irsz, nem reagalok!"

Ilyen bájos megfogalmazását annak, hogy "ne szembesíts már az igazsággal, nem akarom hallani", még nem hallottam :D

Egyébként szerinted hány felhasználó van pillanatnyilag 56%-on? Te, intelligencica :)

2018. máj. 8. 22:52
 18/27 anonim ***** válasza:
33%
Én egy társkereső oldalon ismertem meg a jelenlegi feleségemet.Nem nagyon jártam társaságban és nem voltam az az utcán leszólítgatós típus.Nem egy romantikus megoldás.Jobban szerettem volna ha egy nyaralásom alkalmával , Görögországban a tengerparton ,naplamentét figyelve ismerkedek meg a jövendőbelimmel.
2018. máj. 8. 22:52
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
IQ teszt eredmenyt kerunk :D
2018. máj. 8. 23:06
 20/27 anonim ***** válasza:
42%

-megértelek de sajna ebben nem tudok érdemben segíteni..

-hihetetlen nehéz lett ebben az elku.vult világban komoly szándékot ébreszteni, táplálni egymásban

2xf

2018. máj. 8. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!