Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé szép lányként hol lehet ismerkedni? 19/l
Akárhová megyek, kb rám sem néznek, észre sem vesznek, oda sem jön hozzám senki. Volt már, hogy valaki bámult rám és ki tudja mt gondolt, mert nem lehetett leolvasni az arckifejezéséről. Sokan rondáztak már le, de voltak, akik szépnek véltek, viszont azok vannak többségben, akik rondának gondolnak. Nekem sem kell több, ösztönösen rondának látom magam én is, mindegy, mit csinálok magammal. Utálok mosolyogni is, mert a fogaimat is lerondázták. Mindent összevetve nem egy ember röhögött rajtam, hogy ronda vagyok és suliban is folyton ezzel szekáltak.
Most ezt a gondolatmenetet itt be is fejezném, mert szerintem nagyjából érthető, hogy miről van szó.
Ez is hülyeség! Én sem vagyok szépségkirálynő, sem modell! De mégis oda szoktak jönni !
Szerintem csak nagyon zárkózott vagy, amit látnak és éreznek rajtad! Vagy szebb vagy jóval mint hiszed és ezért nem mernek oda menni.
Én megértem a problémád. Fiú vagyok és részben hasonló dolgokat éltem át, mint te. Elég sok negatív élményem volt és sokat bántottak. Nem tudom már, hogy a kinézetem miatt bántottak, vagy egyéb különcségem miatt kaptam a kinézetemért is olyanokat, amiket amúgy nem. De tény, hogy vannak olyan tapasztalataim, amik rossz érzéseket okoztak. Tudom milyen érzés, amikor rondának látod magad.
Én már láttam olyan lányt, aki tetszett, pedig mások lehet nem mondták volna rá, hogy szép.
Sok olyan ember van, aki szereti összetörni mások önbizalmát, mert ezzel a saját egóját emeli fel. Ez elég szörnyű. De ha körbenézel olyan embereket is találsz, akiket jobban megnézve ugyanúgy zaklathatnának "ronda" jelzőkkel, nekik mégis önbizalmuk van. És vannak az ilyenek között szimpatikus és kifejezetten nem szimpatikus emberek is.
Ha van kedved beszélgetni velem, én örülnék a társaságodnak :)
szerintem az interneten lazán.. ott minden lány egyből szép és királynő.
És tudod hogy van ez, mindenki megtalálja a párját.
Sehol.Hozzám is mindig csak ronda pasik jönnek oda :/
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!