Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé szép lányként hol lehet ismerkedni? 19/l
Akárhová megyek, kb rám sem néznek, észre sem vesznek, oda sem jön hozzám senki. Volt már, hogy valaki bámult rám és ki tudja mt gondolt, mert nem lehetett leolvasni az arckifejezéséről. Sokan rondáztak már le, de voltak, akik szépnek véltek, viszont azok vannak többségben, akik rondának gondolnak. Nekem sem kell több, ösztönösen rondának látom magam én is, mindegy, mit csinálok magammal. Utálok mosolyogni is, mert a fogaimat is lerondázták. Mindent összevetve nem egy ember röhögött rajtam, hogy ronda vagyok és suliban is folyton ezzel szekáltak.
Most ezt a gondolatmenetet itt be is fejezném, mert szerintem nagyjából érthető, hogy miről van szó.
Ha gondolod, privátban mutathatsz képet magadról, kíváncsi lennék. De ilyen hozzáállással nem várnék csodát egyáltalán... mert a kisugárzásodon érződik az, amit most itt ecsetelsz... ez az utálom magam baromság.... ez az, ami roppantul visszataszító tud lenni! Hidd el! A páromat rengetegszer szidtam meg emiatt! Nem egy szépségkirálynő, de én nagyon vonzódom hozzá és szeretem! Akkor meg ne szidalmazza itt nekem magát...!
És ez az ismerkedéskor is elrettentő tud lenni! Hogy várod, hogy szeressenek, ha utálod saját magad? Ne értsd félre, nem kell nárcisztikusan a tükör előtt csodálni magadat, de ez tiszta baromság akkor is.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!