Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen bivaly sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen bivaly sokat tud zuhanni az értéke egy nőnek ha felszed néhány kilót?

Figyelt kérdés

Egyik nő ismerősömért pár évvel ezelőtt még omlottak a férfiak, amikor még nagyon vékony, filigrán volt. Bár az arca nem volt valami szép, de tényleg az a tipikusan manapság kedvelt, nagyon vékony női testalkata volt. Most, hogy kvázi meghízott, azaz valójában csak pár kilót szedett fel, de egy vékony lányon az is nagyon-nagyon meglátszik, a tizedére csökkent a népszerűsége. Attól a pár kilótól tokája nőtt, a feje felpuffadt mint egy malacnak, és tényleg elvesztette a vonzerejét. Kutyának se kell most már, vagy legalábbis sokkal kevesebb és sokkal bénább pasiknak legfeljebb.

A nőknek tényleg ennyire számít pár kiló felesleg? Ha igen, akkor miért nem bírják megállni, hogy ne hízzanak el?

2019. máj. 4. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%
Nyugi, disznótorkor jó lesz még az abalébe.
2019. máj. 4. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Amikor medrolt szedtem és úgy néztem ki mint egy cushingos mangalica akkor is volt érdeklődő utánam, pedig az csak egy fél éves időszak volt.

A férfiak "értéke" is sokat tud zuhanni, ha ilyen marhaságokat hordanak össze mint itt.

Sőt mondok még valamit. Volt részem kutyatamadasban. Kiharapott egy darabot a számból. Azóta szépen meggyógyult, de a heg még jól kivehető, de az se érdekel senkit (általában a mellemet nézik).

2019. máj. 4. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Én 165 cm magas, 105 kg-os nő vagyok. Van férjem és szeretőt is tarthatnék, van rá jelentkező. Ennyit a külsőről...
2019. máj. 4. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

Ne legyél magadtól ennyire elszállva, pár év és sok egészségügyi problémád lesz a túlsúlyod miatt. Inkább fogyj le. Az izületeid meg fogják hálálni, hogy nem egy mázsás terhet kell minden nap cipelniük.

2019. máj. 4. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:

#12-es a bujtatott önreklám mintapéldánya :D

Abszolút nem zuhan a nő értéke pár kiló plusztól, de persze lehet önámítani és önigazolni, hogy csak pár kilótól puffad a fej és nő toka.

2019. máj. 5. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 171 cm vagyok és 78kg, zsír, izom vegyesen. Voltam már kevesebb is, több is de soha nem számított igazán. Szerencsére azért arányos vagyok, meg olyanról hogy toka szó sincs.

Én azt gondolom ha valakinek nagyon különleges a személyisége és a kisugárzása akkor ez nem számít. Egy átlagos lány meg vékonyan is unalmas tud lenni.

A suliban volt egy kis alacsony csajszi vagy 120kgs. Nem hazudok, döglöttek utána a srácok, rendszeresen volt pasija (míg nekünk nem) és sokszor ő utasított vissza másokat.

2019. máj. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!