Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen bivaly sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen bivaly sokat tud zuhanni az értéke egy nőnek ha felszed néhány kilót?

Figyelt kérdés

Egyik nő ismerősömért pár évvel ezelőtt még omlottak a férfiak, amikor még nagyon vékony, filigrán volt. Bár az arca nem volt valami szép, de tényleg az a tipikusan manapság kedvelt, nagyon vékony női testalkata volt. Most, hogy kvázi meghízott, azaz valójában csak pár kilót szedett fel, de egy vékony lányon az is nagyon-nagyon meglátszik, a tizedére csökkent a népszerűsége. Attól a pár kilótól tokája nőtt, a feje felpuffadt mint egy malacnak, és tényleg elvesztette a vonzerejét. Kutyának se kell most már, vagy legalábbis sokkal kevesebb és sokkal bénább pasiknak legfeljebb.

A nőknek tényleg ennyire számít pár kiló felesleg? Ha igen, akkor miért nem bírják megállni, hogy ne hízzanak el?

2019. máj. 4. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes, mikor én nagyon vékony voltam, mindenki azzal csesztetett, hogy szedjek fel pár kilót. Felszedtem 3 kilót(edzéssel), most sokkal jobban bejövök a pasiknak is, magamnak is, másoknak is. Szóval szerintem nem előnyös dolog pálcikavékonynak lenni.

Viszont, ha valaki előnytelenül hízik, mondjuk hasra, arcra, akkor persze, hogy kevésbé lesz vonzó.

2019. máj. 4. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Az is sokat számít, hogy ő hogy éli meg azt a pár plussz kilót. Ha lecsökken az önbizalma és rejtegeti a testét, nem magabiztos az is sokat ront az esélyein.

Én voltam a mostaninál majdnem 10 kilóval nehezebb, 5 kilóval könnyebb. Nálam semmit nem változtatott mert igazából annyira nem hatott meg. Jó annyira nem éreztem jól magam majdnem 60 kilósan, de a 45 kiló is durva volt (bár nem voltam sovány mert picike vagyok hozzá). Sokkal többet számít, hogy ő hogy áll ehhez hozzá.

Meg persze hogy hova hízik. Az valóban nem szerencsés amikor valakinek nagyon az arcán vagy a hasán rakódik a dolog. De van aki felszed 5 kilót úgy, hogy "jó helyre" megy neki és kb meg se látszik rajta.

2019. máj. 4. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"Attól a pár kilótól tokája nőtt, a feje felpuffadt mint egy malacnak"

Pontosítsuk már, hogy mennyi az a pár kiló... Pár kilótól ez nem fog megtörténni.

"Kutyának se kell most már, vagy legalábbis sokkal kevesebb és sokkal bénább pasiknak legfeljebb."

Ebből a mondatból látszik, hogy kicsit sarkítasz. A kutyának sem vagy kevés pasinak vagy bénább pasiknak?

Amúgy nem, túl van tolva ez a téma. Itt meg főleg. Ez olyan, hogyha valaki azt akarja látni, hogy pár kiló miatt nem kell a férfiaknak, akkor azt fogja látni. Aki pedig plusz kilókkal is boldog akar lenni, az fogja magát és összejön egy normális pasival és boldog lesz. Ennyi a titok.

2019. máj. 4. 21:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én elhízott férfi vagyok, szóval van tapasztalatból adódóan egy tippem, hogy azért ha valakinek már tokája van, ott nem 5-10 kilóról beszélünk, hanem vagy 30-ról. Szóval az nem "néhány" lesz ott szerintem.
2019. máj. 4. 21:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Pasiknak még jobban zuhan az értéke. Miért nem bírják megállni hogy ne hízzanak el? És sajnos még az sem garancia ha fiatalabb pasival ismerkedek, azok között is sok a pocakos. Nőknél viszont előny ha gömbölyded egy kicsit.
2019. máj. 4. 21:19
 6/16 anonim ***** válasza:

hát ha amúgy se szép, meg nem is áll neki jól, akkor lehet.

de amúgy látod, nem

2019. máj. 4. 21:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem néhány kilót szedtem fel, hanem 10-et. Mondjuk nekem az arcomon nem látszik, a csípőm szélesebb, kerekebb a cici, a popsi. Elég alacsony vagyok, szóval jobban látszik, mint egy 170 centis nőn.

Szó sincs arról, hogy csökkent volna a vonzerőm. Csak legfeljebb nem ugyanazoknak tetszek. Van, akinek zsoké alkattal jöttem be, most nem. Másnak eddig nem jöttem be, most meg fut utánam.

Szoptatás alatt mindig van rajtam plusz. Nem leszek miatta értéktelen. Stresszelni se vagyok hajlandó. Pár hét, és lemegy, ha vége ennek az időszaknak.

2019. máj. 4. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak szerencsétlenül hízik.

Én 170 centihez régen kb. 52 kg voltam, jelenleg 60. Egy része izomban jött fel edzés miatt, de azért egy kis zsír is jött. Sokkal jobb alakom van, és sokkal több mindenkinek tetszem.

2019. máj. 4. 21:46
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

Akinek már tokája van, az nemcsak pár kilót hízott. Én voltam 159 centihez 55 kg, és mégse volt tokám, most 49 kg vagyok. Szóval az legalább 10 kg vagy annál több, amit hízhatott a szóban forgó személy.

A zsírban történő elhízás sose annyira vonzó! Miért ennyire meglepő ez számodra?

2019. máj. 4. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:
28%

Hát, ha a vonásai nem látszanak ki a zsírréteg mögül, az érthetően hátrány, még ha csak pár kilóról is van szó :D.

Csak egy kiló zsírt képzelj oda betöltve bőr alá a fejeden aztán már magától értetődő, hogy aki bomlott érted, már nem fog, mivel teljesen máshogy nézel ki, mint ahogy kinéztél.

32/f

2019. máj. 4. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!