Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon tetszik a fiam nője?
A fiam 27 éves, és egy kicsit idősebb, 39 éves nővel jött össze, már lassan 1 éve együtt vannak. És tudom rosszul hangzik és szégyellem is magam miatta, de nekem is leesett az állam ettől a nőtől,egyre jobban tetszik...Gyönyörű szép,kedves, aranyos,kicsit makrancos,moslyogós,szexi, igazi,vérbeli NŐ. Ha egy légtérben vagyunk alig tudok ellenállni hogy ki ne kezdjek vele. El tudnám képzelni élettársamnak,feleségemnek is. De a fiam is oda van érte,látszik hogy ő is a szereti a fiamat. Rám csak apásnak valóként tekint. Tudom hogy genya dolog de néha már szurkolok hogy menjenek szét a faimmal,hátha akkor lesz nála esélyem. Tehát súlyos az eset és fogalmam sincs hogy verjem ki a fejemből a nőt.
56/F
"Mit tegyek ha nagyon tetszik a fiam nője?"
Vagy igyekezz nem ott lenni, mikor ők együtt vannak, vagy ásd el magad. Mit szólnál, ha a fiad akarna ilyesmit a te nődtől? Belegondoltál?
Verd ki a fejedből ezt a nőt.
Ő a fiaddal akar lenni, nem veled!
Nem kamu a kérdésed? Szerintem csak húzod az idegeinket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!