Hogyan tudom a fiam öltözködését irányítani, mert sokszor annyira makacs, inkább a lányos színek, ruhák tetszenek neki? Annyira nem tetszik a mai "szépfiú" divat.
Mit foglalkozol már vele, hogy milyen ruhát vesz fel?
Az öt éves lányomnak sem tudom megmondani, hogy épp mit vegyen fel, mert biztosan nem fog tetszeni. Megmondta, hogy neki van ízlése, és úgy öltözködik, ahogy szeret.
Neked semmi dilid nem volt kamaszkent/kiskamaszkent?
Nekem volt idoszakom,amikor csak nagymeretu polokat vtam hajlando felvenni,es zokni mindig volt a labamon...az ocsem evekig terepmintas es bandapolos cuccokban maszkalt..anya mindkettotol kivolt,de nem szolt bele az oltozkodesunkbe(nem is nagyon hagytuk volna)kinottuk mindketten..
Ezen minden generáció keresztül megy: először gyerekként, aztán szülőként :-)
Ez van. Fogadd el, így fejezi ki önmagát.
A "szépfiú" divat egyenlő a lányos öltözködéssel. Én már attól kibukok, hogy egy férfi rózsaszín inget vesz fel. Miért nem lehet kék, vagy fehér, vagy akármilyen?
A fiamnál látom, hogy a lányos színeket kedveli, de ez nem jó. Mi lesz vele felsőben? Ki fogják cikizni. A mostani sztreccsnadrágoktól egyszerűen rosszul vagyok, amiket a fiúk felvesznek.
Mivel mindenki ilyet hord, nem fogják cikizni.
Az pedig hogy neked nem tetszik... hát ez van. Nem egyezik az ízlésetek, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!