Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komoly? (elvárások a férfiak felé)
"+ a férfiak felé a mérce:
-százmilliós há vagy lakás
-20 milliós vagy annál is drágább autó
-márkás ruhák
-utazás
-havi több milliós bevétel"
Egy másik kérdésben írta egy női(??) válaszoló.
Mégis, ki az, aki ilyet elvár? Milyen nő?
Még csak az autót és a saját lakást se szokás elvárni, legalábbis sem én, sem egyetlen barátnőm, közelebbi nőismerősöm nem vár el ilyesmit.
Minden pár, akiket ismerek, közösen teremtett meg ilyesmiket, volt, ahol pl a lánynak volt lakása, mert örökölt, és oda költöztek be.
Kocsija is csak egy párnak van.
Az én páromnak még csak jogosítványa sincs. Eszembe se jutott elvárni soha senkitől még csak egy nyamvadt albérletet sem.
Bocsi a hibákért telefonról vagyok
Ez volt az alapkérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
“Még csak az autót és a saját lakást se szokás elvárni, legalábbis sem én, sem egyetlen barátnőm, közelebbi nőismerősöm nem vár el ilyesmit.
Minden pár, akiket ismerek, közösen teremtett meg ilyesmiket, volt, ahol pl a lánynak volt lakása, mert örökölt, és oda költöztek be.
Kocsija is csak egy párnak van.
Az én páromnak még csak jogosítványa sincs. Eszembe se jutott elvárni soha senkitől még csak egy nyamvadt albérletet sem.
”
Mindenki más körökben mozog, más igényekkel és elvárásokkal. Van aki a seggét a földhöz verné örömében egy Pandora gyűrűtől és van aki a klasszikus brilliáns kövekkel foglalt gyűrűt preferálja. Van olyan nő aki megelégszik egy lakótelepi panellakással és van akinek rézmáli kertkapcsolatos újépítésű lakás a mércéje.
Aki Svájcot dobta fel, kis nebuló, ott egy sima lelakott társasházi garzon 100 milliónál kezdődik. Jobb lenne tájékozódni az árakat tekintve. Ne keverjük a fazont a szezonnal.
Ezt csak az itteni balf....asz incelek képzelik, akik a fullos instás csajokra verik. :D
Ha én csóró, kövér, kopaszodó férfikènt, lakás nélkül, 20 éves lepukkant Toyotával, bármikor találnék nőt magamnak.
Szegényebb koromba is folyamatosan volt nőm, csak èn tudom minimális szinten is kezelni a netes társkeresőket, és nincsenek extra elvárásaim sem. :)
32-es vagyok. Valahogy éreztem, hogy ennyi szeretet fogok kapni, őszinte hozzászólásomért. :D
#34: Én nem szeretnék tőled semmit, nem neked írtam név szerint a kommentet, sajnálom ha a szívedre vetted. Miattam ugyan nem kell megtanulnod vezetni és autót se kell venned. A diplomán mosolyogtam egy jót, számomra nem attól lesz valaki több vagy kevesebb. Aki meg tud, annak nem kell bizonygatnia.
#35: Őszinte véleményre mindig rá ugranak. Aki kedves, cuki, ideál azzal senki nem foglalkozik. Az utcán se őket veszik észre a férfiak, pedig ők az igazán értékesek.
#36: 1. én nem mondtam, hogy szégyen lenne. Semmi közöm ahhoz ki mit csinál, vagy kinek mihez van érzéke. Legalább a férfi összefogás jelen van, örülök hogy egy perc közösségvállalás erejéig összehoztalak benneteket.
2. sznobnak még neveztek, hát ezen is túl vagyok. :D (Én visszaolvastalak... neked van igazad, más válasz amúgy se létezik)
3. Elolvastam előző kommentedet, nem a nők találnak mindig valamit, amibe beleköthetnek, hanem általában az emberek. Ha valaki kötözködni akar, az fog is.
#38: Köszi! Ja és nem anyagilag mozgunk más körökben, egyszerűen csak nagyon mások vagyunk.
Dreamelni lehet, hogy dreamel ilyet pár munkakerülő ostobenkó ribi, de a normális, átlagos nők egy normális, gondoskodó férfit akarnak maguk mellé.
Én jóval az átlag fölött keresek, de én sem tartanék ki egy ilyen nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!