Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komoly? (elvárások a férfiak felé)

Figyelt kérdés

"+ a férfiak felé a mérce:

-százmilliós há vagy lakás

-20 milliós vagy annál is drágább autó

-márkás ruhák

-utazás

-havi több milliós bevétel"

Egy másik kérdésben írta egy női(??) válaszoló.

Mégis, ki az, aki ilyet elvár? Milyen nő?

Még csak az autót és a saját lakást se szokás elvárni, legalábbis sem én, sem egyetlen barátnőm, közelebbi nőismerősöm nem vár el ilyesmit.

Minden pár, akiket ismerek, közösen teremtett meg ilyesmiket, volt, ahol pl a lánynak volt lakása, mert örökölt, és oda költöztek be.

Kocsija is csak egy párnak van.

Az én páromnak még csak jogosítványa sincs. Eszembe se jutott elvárni soha senkitől még csak egy nyamvadt albérletet sem.

2019. máj. 3. 15:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
22%
mindig a fúllós csajokkal vagytok,nemértelek titeket,jó ne legyen jason voorhez nőbe az tény
2019. máj. 3. 16:04
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak egy troll volt az kérdező. Ha ez valóban elvárás lenne, akkor az emberek 90%-a egyedül lenne.

32/f

2019. máj. 3. 16:04
 13/50 anonim ***** válasza:
18%

akkor az emberek 90%-a egyedül lenne

ez valami vicc?2019-be?mikor már a 20 éves nyikhajok mennek ki külföldre aztán hazajövetel után játsszák a kocsiba a menőt?manapság mindenki nyaral,persze hitelből de az nem számít lényeg facén lehessen menősködni

2019. máj. 3. 16:06
 14/50 A kérdező kommentje:

Pont ez írom én is.

Hogy több párt ismerek, ill sok fiatal lányt, senki sem hangoztat ilyen elvárásokat. Azért is nem értem, miért írnak itt ilyeneket.

Olyan ez az oldal, mint valami párhuzamos univerzum, komolyan.

De hogy 42%-nak miért nincs nője, azt kezdem sejteni....

2019. máj. 3. 16:07
 15/50 anonim ***** válasza:
64%

Nem szeretnék a páromra úgy tekinteni mint a cipőmre amit megvettem

34F

2019. máj. 3. 16:09
 16/50 anonim ***** válasza:
50%

Nekem elég ha 30-35 mill. lakása van, elég ha 4mill. autója, szeressen utazni mert én is szeretek, a márkás cuccok ne turiból legyenek, de nem érdekel mert nekem ez nem fontos csak ízléses legyen a megjelenése.

Nekem ezek mind megvannak, nem kell eltartani, én meg főleg nem fogok eltartani senkit.

Mindenki azt vár el, amit akar!

2019. máj. 3. 16:10
 17/50 anonim ***** válasza:
75%
ismerek egy srácot,közmunkán van,még is volt mindig nője,akkor?hol mondtam én olyat hogy CSAK a pénz számít a nőknek?
2019. máj. 3. 16:12
 18/50 A kérdező kommentje:

Perszehogy mindenki azt vár el, amit akar, nem is ez volt a kérdés.

Hanem hogy hol hemzsegnek Magyarországon tömegével azok a nők, akik elvárják a 20 milliós autót meg a 100 milliós lakást MINIMUM?

Mert én se láttam még egyet se. Holott sokan állítják, a többség ilyen, ezért nincs nőjük.

2019. máj. 3. 16:13
 19/50 anonim ***** válasza:
90%

#13. A 20 éves nyikhajoknak nem lesz 120 milliós vagyonuk több millás havi bevétellel még külföldön sem. Legalábbis 90%-nak :D biztos nem.

32/f

2019. máj. 3. 16:14
 20/50 anonim ***** válasza:
31%
nekem nem azért nem volt nőm még mert nincs pénzem,hanem túl jó ember vagyok
2019. máj. 3. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!