Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komoly? (elvárások a férfiak felé)

Figyelt kérdés

"+ a férfiak felé a mérce:

-százmilliós há vagy lakás

-20 milliós vagy annál is drágább autó

-márkás ruhák

-utazás

-havi több milliós bevétel"

Egy másik kérdésben írta egy női(??) válaszoló.

Mégis, ki az, aki ilyet elvár? Milyen nő?

Még csak az autót és a saját lakást se szokás elvárni, legalábbis sem én, sem egyetlen barátnőm, közelebbi nőismerősöm nem vár el ilyesmit.

Minden pár, akiket ismerek, közösen teremtett meg ilyesmiket, volt, ahol pl a lánynak volt lakása, mert örökölt, és oda költöztek be.

Kocsija is csak egy párnak van.

Az én páromnak még csak jogosítványa sincs. Eszembe se jutott elvárni soha senkitől még csak egy nyamvadt albérletet sem.

2019. máj. 3. 15:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
43%

A nőknek néha irreális elvárásaik vannak.

Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy az itteni kommentelők komoly hányada 1 millió körül keres, és Bmw-vel jár.

Miért ne működhetne a kamugyár az elvárások oldaláról is?

2019. máj. 3. 16:15
 22/50 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy bohóc, ahogy a 42% az.

Kicsit frusztrált a fiú, mert sose fog nőt látni :D

2019. máj. 3. 16:16
 23/50 anonim ***** válasza:
62%
Albiban élek, van egy 20 éves gyönyörű, motorikusan hibátlan autóm, korrekt fizetésem stabil állással, hobbik, sport és mindez hiába, semmi pluszt nem jelent a nőknél. Loser sem vagyok, voltak kapcsolataim, le tudok szólítani nőt. De nem keresem, hajkurászom a következő barátnőt, mert nem érem be akarkivel. Ezt nem anyagi téren értem, hanem személyiségre. Engem az sem zavarna, ha 30 évesen még otthon élne a nő a szüleivel. Annyi elvárás van, hogy legyen stabil állása, rendszereto, magara és kornyezetere igényes legyen. Meg jó, ha sportol, tud és szeret főzni, kedveskedni. Hűség alap. Ezek nem nagy elvárások, viszont fordítva bármid van, akármilyen ügyes vagy, önálló, a nők mindig találnak valamit, amibe beleköthetnek. Tapasztaltam. 🙂
2019. máj. 3. 16:18
 24/50 anonim ***** válasza:
63%
Akinek csak a sok pénz az elvárás,akkor nála nem is nagyon lesz párkapcsolat. Max elmegy egy gazdaghoz és kész. De ott se őt fogja szeretni,hanem a pénzét. Már ha tényleg ez az elvárása minden nőnek.
2019. máj. 3. 16:18
 25/50 anonim ***** válasza:
55%

Már ha tényleg ez az elvárása minden nőnek.

hányszor írjam még le?te analfabéta....

valamelyik nőnek a külső számít,valakinek a menőség,valakinek a pénz valakinek az hogy minél aljasabb legyen a férfi,nem érted meg amit írok te fogyi ember?

2019. máj. 3. 16:20
 26/50 anonim ***** válasza:
66%
Értem én,de most a pénzről van szó.
2019. máj. 3. 16:21
 27/50 anonim ***** válasza:
76%
Mellesleg nem én vagyok a fogyi ember,hanem te,mert felszínes vagy,és felelősséghárító. Könnyű hibáztatni a másik felet,mert sikertelen vagy. Erről ki tehet? Te.
2019. máj. 3. 16:39
 28/50 anonim ***** válasza:
61%

Azért ezt te se hiszed el ????

Lehetsz bármekkora kretén , ilyen listát kb a nők 1%-a ha felállit.

Az összes amit felsorolsz,ha megvan az a te kényelmedet szolgálja, a tiéd! A mindenapokhoz tartozik nem egy külön dolog amit a csajozáshoz kell beszerezni.

Ruha utazás teljesen alap, több milliós bevétele kb az emberek 5-10%-a rendelkezik. ( politikus, bünöző, valóban okos vállalkozó ) Aki nem tud egy jó 300-500e ft/hó fizuból normálisan élni annak nem a pénz az oka.

3-5 millióból bőven jó használt autót lehet kapni, 10-15ért szalon autót. A lakás már neccesebb mert az valóban nagyon fontos, de mint tudod csak az ország 20%a él pesten, azon belül kb fél millió panelba....30-50 millióert bőven lehet szép lakást venni, 30 év hitelre.

És ezt mind úgy kalkuláltam hogy a nő egy fillért se ad be, ami egy kapcsolatnál, közös jövönél kicsit furcsa lenne. De ami ennél sokkal fontosabb hogy a mai nők sokkal iskolázottabbak , jobban keresnek átlagba és nagyobb vagyonuk van mint egy átlag férfinak.

2019. máj. 3. 16:45
 29/50 anonim ***** válasza:
72%
Bocs az offért, de tudod ki adna 100 millió forintot egy házért Budapesten, amikor a legtöbb ember 150-200 ezer forintot keres. Svájcban adnék egy ingatlanért ennyit, ahol az átlagbér 6000 frank (1,5 milla). De itt a balkánon, kicsit el vannak szállva az árak. Teljesen el vannak szakadva a realitástól.
2019. máj. 3. 17:00
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
10-es, egyébként mi az hogy fullos? Még a kocsikban sincs egyetértés mindenkinek más az ízlése és preferenciája. Max azt tudom elképzelni hogy vagytok 10-en haverok, tejesen egyforma ízléssel, vagy klónok vagytok, és akkor nektek fix hogy mit jelent a "fullos".
2019. máj. 3. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!