Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett, hogy most kikosarazott?
Röviden:
Két hónapja megismerkedtem egy lánnyal, akiről azt hittem Ő lesz az igazi. Minden klappolt, folyamatosan keresett ahogy én is őt, és bár a munkánk miatt keveset tudtunk találkozni nagyon úgy tűnt hogy egymásra találtunk (Ő így fogalmazott). Aztán szombat este megváltozott valami, éreztem hogy valami nincs rendben.
Ma este, mikor a hétvégi programunkat akartam átbeszélni pedig kikosarazott, azzal a dumával hogy egy 7 éves barátsága szombat este úgy tűnik szerelembe fordult át és maradjunk csak inkább barátok, mert bár érezte a szikrát irányomban, szerinte nem volt elég erős.
Mindketten 26 évesek vagyunk, én sem most jöttem le a falvédőről, és egyáltalán nem tudom megérteni mi történhetett.
Jött a kötelező sallang duma, de valahogy ezt nem tudom elfogadni, mert péntekig szinte fülig szerelmesek voltunk egymásba. Ilyen létezik?
Szerintetek mi történhetett?
Miért, szerintem őszinte volt.
Mondjuk ja, két vasat tartott a tűzben, de legalább bevallotta.
Köszönöm a válaszokat!
Persze, egyikünk sem gyerek már, volt minden ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Kifejezetten tetszett hogy bár az életben szerény, kedves lány, az ágyban igen kezdeményező és szeret új dolgokat kipróbálni.
Az igazság az hogy bár elég rosszul esett a dolog, - kifejezetten mellbe vágott mikor ezt így közölte - semmi előjelét nem láttam annak hogy ez irányba haladunk. Tényleg úgy voltam vele hogy na végre egy rendes, tisztességes korombeli csaj aki nem az egzisztenciámra hajt hanem magamért, és még tervezni is lehetne rá a jövőt.
Barátkozás kizárva természetesen, nehogy aztán meggondolja magát és mégis újrapróbálkozzon. Szoktam volt mondani, nálam egyszer lehet elrúgni a pöttyöst, de azt örökre.
(A sors különös fintora hogy ma a barátnői - akikkel közben egész jóban lettem - elhívtak ebédelni, és elég értetlenül fogadták hogy valahogy nincs kedvem menni. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!