Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történhetett, hogy most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett, hogy most kikosarazott?

Figyelt kérdés

Röviden:

Két hónapja megismerkedtem egy lánnyal, akiről azt hittem Ő lesz az igazi. Minden klappolt, folyamatosan keresett ahogy én is őt, és bár a munkánk miatt keveset tudtunk találkozni nagyon úgy tűnt hogy egymásra találtunk (Ő így fogalmazott). Aztán szombat este megváltozott valami, éreztem hogy valami nincs rendben.

Ma este, mikor a hétvégi programunkat akartam átbeszélni pedig kikosarazott, azzal a dumával hogy egy 7 éves barátsága szombat este úgy tűnik szerelembe fordult át és maradjunk csak inkább barátok, mert bár érezte a szikrát irányomban, szerinte nem volt elég erős.

Mindketten 26 évesek vagyunk, én sem most jöttem le a falvédőről, és egyáltalán nem tudom megérteni mi történhetett.

Jött a kötelező sallang duma, de valahogy ezt nem tudom elfogadni, mert péntekig szinte fülig szerelmesek voltunk egymásba. Ilyen létezik?

Szerintetek mi történhetett?

2019. máj. 2. 01:06
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Egy 7 éves barátsága szombat este úgy tűnik szerelembe fordult át és egy 7 éve ismert emberben jobban bízik, mint valakiben akivel csak két hónapja találkozott. A biztosabbat választotta a fellángolás helyett, ennyi.
2019. máj. 2. 01:15
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Valamiért csak szórakozott veled és nem akarja tovább húzni a dolgot. Lehet, hogy csak egót növelt. Lehet, hogy a másik srácot eleve veled akarta féltékennyé tenni. Azért a barátságok nem random évek után fordulnak át szerelembe, mindenféle előzmény nélkül...
2019. máj. 2. 01:38
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Miért, szerintem őszinte volt.

Mondjuk ja, két vasat tartott a tűzben, de legalább bevallotta.

2019. máj. 2. 06:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Talált jobb befektetőt.
2019. máj. 2. 07:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen pálya sajnos. KItartást és keress mást! Majd lesz. :) Egy jó tanács, hogy ne tartsd vele a kapcsolatot, en pocsékold az időd és az idegeid. :)
2019. máj. 2. 07:14
 6/10 anonim válasza:
Jartam igy szinten, de en 8honap utan, raadasul utana honapokig elkellett viselnem meloban. Talalt jobbat, az igszi lenyeget utolso irta.:) Ne tartsd vele a kapcsolatot, mert csak felemeszt, es nemakarsz majd mast...
2019. máj. 2. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
7%
Valszeg a másik srác nem 7 éves barátsága.. hanem lehet csak éppen most ismerte meg ! Szóval hazudhatott neked erről hogy ne azt kelje mondania hogy melletted is ismerkedett másokkal és jött egy jobb pasi.
2019. máj. 2. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig tartogatott téged, amíg el nem dőlt, hogy akarja-e őt a másik. Szard le, úgyse lesztek barátok se.
2019. máj. 2. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem is szabad barátkozni. És nem kell húzni az időt hetekig. Például kezdeményeztél valami koomolyabbat? Csók, szex esetleg? Én sem vagyok nagyon nyomulós de megvan az ért a határ... valahogy fel kell kelteni az érdeklődést jobban, vagyis beizzítani a parázst. Nem szabad tökölni sokáig. Persze, ha leállít, akkor bocsánatot kérsz és lassítasz. De az hogy hetekig semmi és játszom a türelmes jófiút az nem mindenkiben lobbant tüzet.
2019. máj. 2. 14:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Persze, egyikünk sem gyerek már, volt minden ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Kifejezetten tetszett hogy bár az életben szerény, kedves lány, az ágyban igen kezdeményező és szeret új dolgokat kipróbálni.

Az igazság az hogy bár elég rosszul esett a dolog, - kifejezetten mellbe vágott mikor ezt így közölte - semmi előjelét nem láttam annak hogy ez irányba haladunk. Tényleg úgy voltam vele hogy na végre egy rendes, tisztességes korombeli csaj aki nem az egzisztenciámra hajt hanem magamért, és még tervezni is lehetne rá a jövőt.

Barátkozás kizárva természetesen, nehogy aztán meggondolja magát és mégis újrapróbálkozzon. Szoktam volt mondani, nálam egyszer lehet elrúgni a pöttyöst, de azt örökre.

(A sors különös fintora hogy ma a barátnői - akikkel közben egész jóban lettem - elhívtak ebédelni, és elég értetlenül fogadták hogy valahogy nincs kedvem menni. :D )

2019. máj. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!