Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett, hogy egy barátnőt se tudok összeszedni?
Sosem voltam egy nagy kaszanova, régen össze-összejöttek a barátnők, volt tartós kapcsolat is, ha nagyon kellett, de lassan 3 éve, évente egyszer 1 éjszakára beesett valaki, de ennyi.
Dolgozom, ápolt vagyok, átlagos kinézettel, amiből megpróbálom kihozni a maximumot.
Nem változtam - mármint nem vettem 180 fokos fordulatot jellemileg -, mindig megkapom hogy érdekes vagyok és jó a humorom is.
De valamiért mégsem jön össze az, hogy barátnőm legyen. Nem érzem magam s***fejnek sem.
Utóbbi időben mindig csak azt játszották el velem, hogy ment az ígérgetés, hogy ez és az lesz, aztán utolsó pillanatba lemondták a találkozót valami üres indokkal, vagy meg is szűnt a kommunikáció.
Mi lehet a baj? Min kellene változtatnom? Egyszerűen nem értem...
Ha 1 éjszakára jó vagy egy nőknél, akkor nem a külsőddel van a probléma. Lehet hogy túl rámenős vagy esetleg van valami jellemhibád ami miatt visszakoznak.
40F
Akár én is kiírhattam volna a kérdést (mellesleg délután gondolkodtam is rajta, hogy megteszem)...
Szóval nem egyedi jelenség sajnos.
Tartottam már önvizsgálatot, de ha rossz lenne a jellemem, akkor régebben se lettek volna barátnőim. Persze nem vagyok tökéletes, megvannak a hibáim, de ezek elő sem jönnek, mert nem jut el odáig egy "kapcsolat" sem.
Ha csak rossz csajokkal akadtam össze, akkor jó hosszú láncban:))
Egyelőre passz, nem tudom mi lehet bennem ennyire taszító, hogy mostanában minden esetleges dologból semmi nem lesz
# 5 Ha nem próbálsz segíteni/kérdésre válaszolni, akkor ne írj, ne tarts itt prédikációt.
Ez csak egy "szleng", mindenki érti, csak te akadtál fenn rajta.
Lehet tényleg nyomulós vagy, vagy túlságosan előre gondolkodsz, pl mi lesz majd ha... Stb. Lehet ez elijeszti őket vagy valami
(#1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!