Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresős beszélgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresős beszélgetés után facebook csend mi történhetett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég beszélgetésbe elegyedtem egy huszonéves lánnyal egy online ismerkedős oldalon én 26 vagyok. Látszólag oké volt minden én is érdeklődtem felőle ő is mutatott érdeklődést felém, majd felvette hogy nem-e folytatjuk facebookon. Belementem megadtam neki a teljes nevem, kis idő után bejelölt visszajelöltem, és mivel ő nem írt én írtam rá de arra már semmilyen reagálást sem kaptam. Másnap újra írtam neki de arra sem válaszolt még csak meg sem nézte. Mi történhetett szerintetek? Facebookon a profilom nézegetése után jött rá hogy mégsem jövök be neki? Ha így volt miért nem volt képes valamilyen formában jelezni hogy "bocs de mégsem tetszel"?
2019. ápr. 18. 10:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Ez szerintem elég egyértelmű lepasszolás . Nem szép, de egyértelmű.
2019. ápr. 18. 10:28
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A lányok az ilyet nem jelzik, más hogy kommunikálnak. Mondjuk nem írnak vissza :D

A kérdésem, hogy Facebook előtt látott rólad képet? Ha igen, nem hinném, hogy ez lehet a baj, viszont én nem írnék neki többet, megvárnám míg lép. Adnék egy hetet, ha nem ír, elengedném.

2019. ápr. 18. 10:29
 3/21 anonim ***** válasza:
54%
Online ismerkedős oldalak arról szólnak, hogy ott mindenki 10-20 emberrel ismerkedik szimultánba. Te csak egy vagy a sok közül, egy pillanatnyi szórakozást biztosító kommersz árucikk. Kénytelen vagyok keményebb szavakkal kifejezni a lényeget. Az hogy szóba áll veled valaki, meg hogy 1-2 hétig beszélgetsz egy lánnyal, az egyenlő a nullával. Ennek már nincs értéke, fél pillanat alatt lelépnek ha a kedvük úgy tartja. Ne gondold azt, hogy ha még beszélgetnek is veled, érdekled őket. Felszínes világot élünk, az informatika nyújtotta lehetőségek miatt 2 perc alatt pótolható bárki. Sajnos ez van.
2019. ápr. 18. 10:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Igen látott rólam képet mielőtt váltottunk facebookra. Köszönöm a válaszokat sejtettem hogy valami ilyesmi lesz a háttérben, annyi legalább lehetett volna benne hogy őszintén elmondja mivel normális voltam én is hozzá. Tisztában vagyok azzal hogy az ilyen oldalakon mi pasik kb olyanok vagyunk mint a sparban kirakott árucikkek.
2019. ápr. 18. 10:47
 5/21 A kérdező kommentje:
Azóta amúgy már törölték az ismerőseim közül nem szentelek már rá többet a drága időkből :)
2019. ápr. 18. 10:48
 6/21 anonim ***** válasza:
37%

Én mindig felemelem a szavam akkor, ha valaki szó nélkül lepattint valakit. Erre meg egy csomóan leoltanak itt a gyk-n is, hogy ugyan már, miért is kellene bármit is írni a másiknak, majd észreveszi.

Hát csak azért, mert élő, érző emberek vagyunk, de már sokaknál ebben is kételkedem.

A SPAR-os hasonlatod helytálló. Egyébként kettévált az emberek élete. Régen a valóságban éltek, ma meg van a valóság 20%-ban, és 80%-nyi virtuális élet. Sajnos sokak önképe erősen torzult, mivel a virtuális valóságukban az önmagukról kreált képet érzik valósnak. Igazából ezek után csodákat nem kell várni.

Te is a virtuális "élettérben" találtál rá, ott meg egyszerűen így zajlanak a dolgok. Nézz meg a fórumokon a kommentelőket. Mindenki nagyszájú, mindenki agresszív, mindenki ász, okos, szép, maffiózó, killa, királylány stb. Aztán amikor meg kilép az ajtón, egy szürke kis senki. Nézz szét a villamoson... ;)

2019. ápr. 18. 11:00
 7/21 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetbe, mert hát egy társkereső oldal profiljából nem is lehet eleget megtudni ahhoz, hogy eldöntsd valakiről, hogy érdekel. Attól, hogy belemegyek valakivel egy röpke rövid beszédbe, az sehol sem utal arra, hogy érdekel az illető, hiszen semmit sem tudok róla. Ilyen esetben törlöm az illetőt Facebookról, nem akarom, hogy egymás idejét vesztegessük.
2019. ápr. 18. 11:02
 8/21 anonim ***** válasza:
Vagy elütötte egy autó.
2019. ápr. 18. 11:10
 9/21 anonim ***** válasza:

# 6/ Gondolom ha meg valaki nem is szó nélkül pattint le, hanem magyarázkodik, akkor meg elkezded győzködni őt arról, hogy rosszul döntött, berágsz rá.

Szerintem az esetek többségében ezért nem szeretnek válaszolni az emberek, mert számítanak rá, hogy van aki nem fogadja el a választ, tovább erőlteti a témát.

A nem-válasz is egyértelmű válasz, engem nem érdekelne, nem hinném, hogy szükséges ahhoz, hogy felfogjam, ha valakivel nincs ügyem. Aki elvárja, hogy válaszoljanak, az szerintem vitatkozni akar.

2019. ápr. 18. 11:11
 10/21 A kérdező kommentje:
Utolsó rosszul gondolod. Én el tudom fogadni minden további nélkül ha valakinek nem vagyok szimpatikus. A másik része a dolognak, hogyha vitatkozni akar a lepattintott, akkor a lepattintó félnek még mindig ott van az a bizonyos "letiltás" lehetősége.
2019. ápr. 18. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!