Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresős beszélgetés után facebook csend mi történhetett?
A lányok az ilyet nem jelzik, más hogy kommunikálnak. Mondjuk nem írnak vissza :D
A kérdésem, hogy Facebook előtt látott rólad képet? Ha igen, nem hinném, hogy ez lehet a baj, viszont én nem írnék neki többet, megvárnám míg lép. Adnék egy hetet, ha nem ír, elengedném.
Én mindig felemelem a szavam akkor, ha valaki szó nélkül lepattint valakit. Erre meg egy csomóan leoltanak itt a gyk-n is, hogy ugyan már, miért is kellene bármit is írni a másiknak, majd észreveszi.
Hát csak azért, mert élő, érző emberek vagyunk, de már sokaknál ebben is kételkedem.
A SPAR-os hasonlatod helytálló. Egyébként kettévált az emberek élete. Régen a valóságban éltek, ma meg van a valóság 20%-ban, és 80%-nyi virtuális élet. Sajnos sokak önképe erősen torzult, mivel a virtuális valóságukban az önmagukról kreált képet érzik valósnak. Igazából ezek után csodákat nem kell várni.
Te is a virtuális "élettérben" találtál rá, ott meg egyszerűen így zajlanak a dolgok. Nézz meg a fórumokon a kommentelőket. Mindenki nagyszájú, mindenki agresszív, mindenki ász, okos, szép, maffiózó, killa, királylány stb. Aztán amikor meg kilép az ajtón, egy szürke kis senki. Nézz szét a villamoson... ;)
# 6/ Gondolom ha meg valaki nem is szó nélkül pattint le, hanem magyarázkodik, akkor meg elkezded győzködni őt arról, hogy rosszul döntött, berágsz rá.
Szerintem az esetek többségében ezért nem szeretnek válaszolni az emberek, mert számítanak rá, hogy van aki nem fogadja el a választ, tovább erőlteti a témát.
A nem-válasz is egyértelmű válasz, engem nem érdekelne, nem hinném, hogy szükséges ahhoz, hogy felfogjam, ha valakivel nincs ügyem. Aki elvárja, hogy válaszoljanak, az szerintem vitatkozni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!