Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresős beszélgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresős beszélgetés után facebook csend mi történhetett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég beszélgetésbe elegyedtem egy huszonéves lánnyal egy online ismerkedős oldalon én 26 vagyok. Látszólag oké volt minden én is érdeklődtem felőle ő is mutatott érdeklődést felém, majd felvette hogy nem-e folytatjuk facebookon. Belementem megadtam neki a teljes nevem, kis idő után bejelölt visszajelöltem, és mivel ő nem írt én írtam rá de arra már semmilyen reagálást sem kaptam. Másnap újra írtam neki de arra sem válaszolt még csak meg sem nézte. Mi történhetett szerintetek? Facebookon a profilom nézegetése után jött rá hogy mégsem jövök be neki? Ha így volt miért nem volt képes valamilyen formában jelezni hogy "bocs de mégsem tetszel"?
2019. ápr. 18. 10:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#6 Nem értek veled egyet. A nők máshogy kommunikálnak, nyilván ha nem ír vissza, az is egy fajta jelzés. Igen, egy idealizált világban, mindig mindenki rögtön őszintén kimondaná amit gondol, de ez a valóságban nincs így, soha nem is lesz. Pont azért, mert érző lények vagyunk, így próbáljuk meg a másikat óvni.

Ezen kívűl, egy nőt 1000-szer annyi férfi találja meg, mint fordítva. Majd biztos minden egyes férfinak szóban vagy írásban leírja, hogy bocs nem, vagy mégsem vagy az esetem.

2019. ápr. 18. 11:18
 12/21 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Na azt várhatod, hogy egy nő mikor fog olyat mondani, hogy sorry, mégse jössz be.
2019. ápr. 18. 11:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Online ismerkedős oldalon nyilván nem várható el hogy mindenkinek válaszoljon pontosan azért amit írtál, hogy naponta kb 30 üzenetet kapnak. Facebookon más a helyzet az sokkal privátabb és ott már szerintem elvárható a válasz annak a tudatában hogy ott már nem érkezik neki napi 30 üzenete. Egy másik non-verbális jelzése is lehetne, hogy letöröl az ismerősei közül ez már megint egy egyértelmű visszajelzés lenne számomra.
2019. ápr. 18. 11:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Látta a képeidet és nem jöttél be neki.
2019. ápr. 18. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:

"hogy naponta kb 30 üzenetet kapnak. Facebookon más a helyzet az sokkal privátabb és ott már szerintem elvárható a válasz annak a tudatában hogy ott már nem érkezik neki napi 30 üzenete."

Facebookon jelentősen több üzenetet kapok, mint társkeresőn, persze, nem társkeresési céllal, de azért ott jobban el tud kallódni egy üzenet a sok között, mint társkeresőn, amúgy nem tudom, honnan veszitek ezt az üzenetdömpinget társkeresők esetén, a kezdeti friss regisztráció idejében talán jobban előtérben van egy új felhasználó, de ez idővel csitul.

2019. ápr. 18. 12:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy simán lehet, hogy az alapján, amit facebookon látott belőled, már nem voltál szimpatikus. Milyen oldalakat követsz, mihez szólsz hozzá, milyen véleményeket közölsz... stb.
2019. ápr. 18. 12:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ilyen szempontból nem vagyok aktív facebookon. Nem nagyon osztok meg semmit, képeket se rakok fel, nem szólok hozzá semmihez. Kizárólag az ismerőseimmel való kapcsolat tartásra használom. Gondolom az eddig fent lévő képeim nem tetszettek neki. Vagy az hogy nem vagyok aktív másmilyen szempontból :D
2019. ápr. 18. 12:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy aktív embernek probléma lehet, ha te nem vagy az. Ismerőseid látszanak? Ha igen, köztük is lehet olyan, akit kerülni akar.
2019. ápr. 18. 13:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Amennyire meg tudtam ítélni ő sem volt az a fajta típus aki posztolgatna meg hozzászól kb mindenhez de lehet hogy tévedek :) Ha már ő írta hogy folytassuk facebookon leírhatta volna őszintén hogy bocs mégsem szia :D
2019. ápr. 18. 13:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Azt látta egyáltalán, hogy írtál neki?
2019. ápr. 18. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!