Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok lányokkal beszélgetni. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy mindig eléggé csendes srác voltam és ezért ha elhívok egy lányt randira nem tudok miről beszélni. Bár igazából nem csak lányokkal vagyok így, hanem szinte senkivel nem tudok rendesen beszélgetni egy-két közeli barát kivételével.2016. júl. 6. 23:33
1/5 anonim válasza:
Úgy hogy megtanulsz velük beszélgetni :D
2/5 HTMB válasza:
Ismerd meg előtte egy kicsit, beszélgess vele facebookon vagy valahol. 14/F
3/5 anonim válasza:
Zavarban vagy mindenki előtt? Vagy a szókincseddel van probléma? Ezen úgy lehet segíteni, ha többet jársz társaságba, olyan emberekkel beszélgetsz akivel van közös témád, olvasol stb...
Én is elég visszahúzódó voltam régen. Alig mertem beszélni vagy hozzászólni valakihez. De ahogy nőttem, komolyodtam, és volt pár ember az életemben aki segített bátrabbnak lenni.
4/5 anonim válasza:
A lányok sokat csacsognak, én is nagyon csöndes vagyok de ha meg törik a jég egy órát tudok beszélni a semmiről
5/5 anonim válasza:
Hozz fel közös témákat, érdeklődj iránta, hallgasd meg, és te is mesélj, durva sztorikat (ha vannak) vicces történeteket. Magadról cssk úgy ne beszélj, hogy ez a hobbim, ez a kedvenc színem, csak ha kérdez. De mindenekelőtt: add önmagad! Ha a lány látja, hogy ebben nem vagy jó, valószínűleg átveszi a beszélgetés irányítását. Ha mégsem jönne össze, ne keseredj el, legalább olyan lánnyal jössz majd össze aki önmagadért szeret, nem egy felvett szerep miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!