Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresős beszélgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresős beszélgetés után facebook csend mi történhetett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég beszélgetésbe elegyedtem egy huszonéves lánnyal egy online ismerkedős oldalon én 26 vagyok. Látszólag oké volt minden én is érdeklődtem felőle ő is mutatott érdeklődést felém, majd felvette hogy nem-e folytatjuk facebookon. Belementem megadtam neki a teljes nevem, kis idő után bejelölt visszajelöltem, és mivel ő nem írt én írtam rá de arra már semmilyen reagálást sem kaptam. Másnap újra írtam neki de arra sem válaszolt még csak meg sem nézte. Mi történhetett szerintetek? Facebookon a profilom nézegetése után jött rá hogy mégsem jövök be neki? Ha így volt miért nem volt képes valamilyen formában jelezni hogy "bocs de mégsem tetszel"?
2019. ápr. 18. 10:17
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Megnézni nem nézte meg, de azóta biztos hogy volt fent, mert az online társkereső oldalon is böngészés közben láttam hogy online volt.
2019. ápr. 18. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!