Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik a leggázabb része az életemnek, amin tudnék változtatni?
Voltam munkanelkuli (gyeden levo) egyedulallo anya 2 gyerekkel, szuleimnel lakva, a parkapcsolat hianya v az h gyermekem van szerintem nem hatrany, nem eltem meg vegleges problemanak. Az onerzetemet az sertette h anyagilag reszben masokra szorulok mert terhesseg alatt ert veget a hazassagom es nem tudtam visszamenni dolgozni. Amint elkoltoztunk a szuleimtol, lehetoseg nyilt a parkeresesre es kesobb allast is szereztem amikor a kicsi bolcsibe ment. Szoval nekem a prioritas sajat eletter, penzkereses volt, de mindenkinek mas.
A helyedben elmennek egy pszichologushoz es atbeszelnem miert nem szivleled az embereket, aztan melo, majd elkoltozes.
Ha nagyon pici a gyerek (még nem mehet bölcsibe, oviba) akkor amíg nagyobb lesz végezz el egy tanfolyamot vagy folytasd a tanulást. Aztán később keress munkát, menj dolgozni, tedd rendbe az életed és utána jöhet az ismerkedés. De mindenképp a gyerek legyen a fő szempont az életedbe, hogy neki minél jobb legyen, ne érezzen semmibe sem hiányt.
30/F
A leggázabb az itteni ostobákat kérdezni!
Menj dolgozni és tanulj technikákat a lelki egyensúlyod létrehozásàra. Vagy csak utóbbi,ha bőven van szeptemberig
Addig nem dolgozok, amíg a gyerek miatt nem lehet, korábban dolgoztam és fogok is tanulás mellett, de ez még messze van. Elhízva nem vagyok egyáltalán, írtam is, csóró sem vagyok, terápiára meg járok.
Jelenleg semmit sem tudok “felmutatni” csak klassz múltat, meg terveket.
"a legtöbb ember az idegeimre megy": érdemes azon elgondolkodnod, hogy miért megy az idegedre a legtöbb ember? Mit találsz, látsz bennük egyből meg, ami miatt ez történik? Milyen elvárásod lenne az emberekkel szemben? Te mit tudsz nekik nyújtani? Valósak-e az elvárásaid, illetve az okok, ami miatt az idegeidre mennek?
"Szinte senkivel sem beszéltem pár évig, csak, ha muszáj volt":
Ez miért volt így? Mit lehetne tenned, hogy ezen változtass? Ezen a téren egy csomó mindent be kell pótolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!