Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lesz valaki "izgalmasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz valaki "izgalmasabb"? Lehet ezen változtatni, vagy eleve adott? Hosszú.

Figyelt kérdés

Helló!

Kezdjük az elején. Nem jóképű, introvertált srác voltam mindig is. Viszonylag szegény családból jövök, az öltözködési stílusom is eléggé "egyedi" volt, így gimiben nem tartoztam a "ruling class"-be, hogy finoman fogalmazzak. Későn, 21 évesen szereztem meg az első szexuális élményemet. Ez volt 8 éve.

Közben nagyon sok minden változott. Egyrészt elkezdett több sikerem, és ezért önbizalmam lenni a lányok terén. Utólag visszagondolva mondjuk mindegyik esetben a szerencsének köszönhettem a dolgot. Összejött egy szexkapcsolat, aztán pedig egymás után több szép és értelmes barátnő is. Ez tök jó volt, amíg életem első nagy szerelme meg nem csalt. Onnantól visszaterem a teljes önbizalomhiányba.

Most, kicsit több mint egy éve újabb gyökeres fordulatot vett az életem, csak más téren. Kiléptem a komfortzónámból, mertem "nagyot álmodni", és megkaptam egy rendkívül jól fizető állást. Végre elkezdhettem "önmagam" lenni: stílusos, jó ruhák, rengeteg utazás, új hobbik, valamint most fogom megvenni életem első kocsiját. Ezen kívül egészségesebb életmódot élek, sportolok, stb.

Megpróbáltam egy kicsit közelebb kerülne a mainstreamhez annyiban, hogy pl. regisztráltam a közösségi oldalakra, rakok fel magamról, az életemről képeket (jó, csak módjával), próbálok nyitni emberek felé, nem csak társkeresési céllal. Az érdeklődési köröm eléggé tág, mindig is sok mindenről el tudtam beszélgetni az emberekkel, szóval nagy reményekkel vágtam bele megint a társkeresésbe.

Azt gondoltam, hogy ezzel, hogy izgalmasabbá vált az életem, több sikerem lesz. Csalódnom kellett: ugyanúgy nem válaszolnak a nők a társkeresőn, vagy ha igen, abban sincs sok köszönet. Én kérdezek, ő válaszol, lehetőleg egy-két szóban. Ha férfiakkal, barátilag beszélgetek, ott sokkal jobban átjön, hogy már nem az az unalmas alak vagyok, aki pár éve voltam, hanem egy világot járt, a szakmájában megbecsült férfi.

Nem azt mondom, hogy kezdek elkeseredni, de úgy tűnik nekem, hogy ismerkedésben az "értékedet" a kinézeted adja meg, és ezen nem feltétlenül lehet változtatni. A csontozat, arcszerkezet, fejforma ugyanis adott...

Azért tettem fel a kérdést, mert ezen az oldalon gyakran olvasni két véleményt a témában:

1) "Ha pénzed lesz, rögtön sikeres leszel a nőknél." Ezt megcáfolom, bár ki tudja, hogy a kocsim mennyire dobja meg az esélyeimet... Kétlem, hogy túlzottan.

2) "Ne panaszkodj, csak te tehetsz arról, hogy láthatatlan vagy a nők számára." Akik ezt az elvet vallják, azoktól kérdezem, hogy nekem még mit kéne tennem, min kéne változtatnom, hogy "izgalmas", randiképes férfivá váljak?

Örülnék, ha nők is válaszolnának...

Köszönöm, hogy nem offoltok és a gyűlölködő kommenteket is megtartjátok magatoknak. Mindenkinek boldog 2019-et kívánok!

2019. jan. 1. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tehát volt több szép és értelmes barátnőd, de most rád sem néznek. Miért? Eltorzult az arcod?
2019. jan. 1. 19:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez többrétű dolog. Egyrészt a volt barátnőim mind tizenévesek voltak. Elég fiatalos, feminin a megjelenésem, ez pedig általában a tini lányoknak tetszik. Másrészt szerencsém volt, hogy megtaláltam őket. Mostanában évek óta nincs.
2019. jan. 1. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
5%

Ha nem tartozol a "regular guy"-ok közé, akkor jobb ha hozzászoksz, hogy nem nagyon fog kedvelni senki. Engem se kedvel senki. Vagyok olyan balfék, hogy érméket gyűjtsek, undetale funfic-et írjak itthon, idióta színpadi szatírát költsek egy sztereotip panelházról meg ilyenek. Nem vagyok normális, de másmilyen nem tudok lenni.

Ezt most képzeld el E/2-ben is leírva:

Magamra erőltethetném, de sosem menne jól. Álca lenne, ha most nekiállnék "tipikusan átlagember" vagy "átlagférfi" lenni, sörikével, menősködéssel, férfiego-val meg a többi baromsággal, autómániával, barkácsolással meg ilyesmik. Én egy lúzer annak is születtem, a "helyemen vagyok". Csak ne lenne ilyen keserű ez az élet. Mert jó érzés pl. gyűjteni érméket, de cserébe én vagyok a "hülye érmés gyerek" akit senki nem kedvel.

És az egész értelmét veszti, mikor elvisz a szívroham :)

De akkor legalább pezsgőzhetnek az ismerőseim. Vagyis "pezsgőzhetnének", de a többségnek fel se fog tűnni, hogy már eltűntem.

Elrontottam. Ideje befejezni.

2019. jan. 1. 19:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Én nem erőltetek magamra semmit. Élvezem az életet, sok tapasztalatot, élményt szerzek, csak jó lenne valakivel megosztani.
2019. jan. 1. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:
5%

Pont ezaz, hogy ez nem fog összejönni, mivel ezek a dolgok se nem "menők" se nem "tipizált átlagférfi dolgok" és így már csak a fura haver lehetsz. Vagy a fura ismerős. Ez pl. én örök pozícióm, vannak akik kevdelnek, de én a fura ismerősük vagyok. Mikor voltak régebben "kapcsolataim" (nevezzük így), akkor is inkább a fura ismerős voltam, "szakítás" (nevezzük így) után pedig főleg, sőt akkor a "bizarr fura ismerős" lettem és mint ilyen "nemkívánatos elem".

De az egyetlen kitörési út amit javasolnak (pl. itt is) az a "játszd el, hogy valaki más vagy" szokott lenni, csak úgy beállítva, hogy legyél is valaki más. Ami nálam egyenlő a megjátszással, mivel sosem tudnék megszabadulni a mostani magamtól. Igazából nem is szeretnék, csak a negatív dolgaimtól, a többit megtartanám. Sosem tudnék ilyen "éjjelnappalbudapest" karakter lenni, taszít az a világ.

És nem, nem "irígységből".

2019. jan. 1. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet akkor, amikor élőben ismerkedsz lányokkal, kb olyan szitukban, mint mikor barátkozol más férfiakkal?
2019. jan. 1. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el a társkeresőt, élőben próbálj ismerkedni!

Egyébként ne próbálj olyan dolgokat magadra erőltetni, amik nem igazán a te világod, mert az bizony érződni fog. A jó munka, utazás, stb érdekes lehet, de te élvezed ezt igazán? Próbálj olyan dolgokat találni az életedben, amit igazán szeretsz csinálni és szívesen mesélsz róla. Sok nőt azzal tudsz levenni a lábáról, ha valamiről lelkesen tudsz beszélni. Mik a terveid, álmaid a világgal kapcsolatban, amiért igazán tudnál küzdeni?

2019. jan. 1. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
5%

Tháháháhá. "Azzal tudsz levenni, ha valamiről lelkesen beszélsz..."(???)

Na ja, ha az "menő" dolog. Most pl. ha mesélsz nekik az érmegyűjtésről nem fogod levenni őket, sőt "jajjdeunalmas". Hiába érdekes nekem a numizmatika, ha másnak nem.

De persze ha "menő" dolog akkor ja. Mint fényképészet vagy gyúrás.

2019. jan. 1. 20:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Neten nem lehet ismerkedni... Az csak azoknak jön be akiknek jó a dumájuk, elő tudják adni magukat...

Próbáld élőben.

2019. jan. 1. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:
5%

Mintha élőben nem a jódumások nyernének. Sajnos a "jó dumás" itt az ilyen menősködő ál-vicces dolgokat takarja, nem a műveltséget, a szókincset vagy a kreatív humort.

2019. jan. 1. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!