Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ez az oka, hogy nem volt még barátnőm? Ezen tudok változtatni?

Figyelt kérdés

Tehát sosem volt még barátnőm, ami eddig nem is zavart, de mostanában már kezd zavarni. Gondolkoztam hogy mi lehet a baj, és szinte tuti hogy az hogy nem járok társaságba, és csendes személyiségem van, emiatt nem tudok hol ismerkedni. Szerintetek is ez az oka?

Nem tudom, hogy ezen hogy tudnék változtatni úgy érzem sehogy, viszont barátnőt szeretnék.

Igazából jól elvagyok egyedül, de azért hiányzik egy lány nagyon.

Kinézetemmel nincs gond szerintem.

2018. dec. 17. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Te magad megírtad, hogy hogyan lehet segíteni a bajodon!

Járj társaságba, emberek közé (színház, mozi, fesztivál, hangverseny, koncert, sport, versenyek, mérkőzések stb., stb., stb.

Ne várd, hogy sült galambként lebegjenek a lányok az ablakod alatt!

F.

2018. dec. 17. 20:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Járnék társaságba, de nincs kivel:(
2018. dec. 17. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Igen, ez az oka. A csendesseg nem baj, mert nem kell teleharsogni a szobat, eleg ha leulsz melle es csak vele beszelgetsz. Muszaj, ertsd mu-szaj elmenned otthonrol. Keresd fel regi barataidat, legyel egy kicsit kezdemenyezo es gyakorolj fiukon. Hivd el eloszor a haverokat, beszelgess eloszor veluk. Fedezzetek fel egyutt a varost es a kornyezo telepulesekat is kb harminc kilometeres korzetben, es egy-ket honap mulva ha el akarsz hivni egy lanyt randizni kapasbol lesz harom otleted is. A baratsag es a szerelem sok dologban rokon egymassal. Ha a fiukkal se mersz igazan kezdemenyezo lenni akkor a lanyokkal hatvanyozottan nehezebb lesz.

Ne busulj, csak nyiss a vilag fele es mindig kezdemenyezz. Nincs hova elmenned szilveszterezni? Akkor szervezz te bulit es hivj meg tiz embert. Ennel tobbet ugyse lehet kezelni, ha tenyleg mindenkivel szeretnel egy kis idot tolteni. Nem kell nagyhangunak lenni es allandoan produkalni magad, ha keveset beszelsz, de az mindig tartalmas az ugyis sokkal vonzobb.

2018. dec. 17. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szarul nézel ki ! Legalább magadnak ne hazudj !
2018. dec. 17. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
mennyire vagy kezdeményező? Hol laksz? szoktál maszturbálni?:)
2018. dec. 18. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
"Járnék társaságba, de nincs kivel" - Ehhez képest én lassan 12 éve egyedül utazok, mert senki nem csatlakozik, de én el akartam menni azokra a helyekre, ahol ez alatt a bő egy évtized alatt jártam, és nem akartam mindig másokra várni. Sose jönnék össze olyannal, aki azért nem megy valahova, mert nincs kivel. Ugyanis aki erre hivatkozik, abban eleve nincs meg az igény arra, hogy menjen. Van, ahova én sem megyek egyedül, de lettek idővel olyan ismerőseim innen-onnan, hogy olyan helyeken sem leszek már egyedül, ahova egyedül nem lehet, vagy nehezebb eljutni. Szóval csak el kell indulni, és nyitottnak kell lenni másokra. De ezt más nem fogja megtenni helyetted.
2018. dec. 18. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne nézd már ostobának saját magadat! Hidd el, vannak bőven férfiak, akik nem járnak társaságba, mégis el vannak látva nőkkel. És miért? Mert ők vonzóak. Mert akkora hatást váltanak ki a csajokra, hogy azok önként keresik a társaságukat.

Fordítsd meg a kérdést. Szerinted egy átlagnő csak akkor szerezhet férfit, ha társaságba jár? Dehogy... kap annyi megkeresést még otthon ülve is, hogy még válogathat is.

Miért? Mert a férfiak vonzónak találják, és keresik őt.

"Kinézetemmel nincs gond szerintem."

Csakhogy ebben a témában abszolút nem a te véleményed számít, hanem a nőké. De próbáld ki egyszer. Kezdeményezz beszélgetést néhány csajjal. Ha vonzó külsőd van, akkor a nők nyitottak lesznek rád, aktívan hozzájárulnak a beszélgetéshez, törekednek majd arra, hogy fenntartsák a kommunikációt és próbálják arrafelé irányítani, hogy alakuljon valami.

Vonzerőt hogyan lehet növelni? Hát ez mindenkinél egyéni. Van akinek van rá lehetősége, van akinek kevésbé, van akinek egyáltalán nincs. Az alaprecept persze egyszerű: gyúrd ki magad, legyél napbarnított, vágass divatos hajat, vegyél néhány menő cuccot, és szerezz egy saját lakást.

Mérd fel te a lehetőségeidet, hogy ezeket mennyire tudod megvalósítani. Nem a te hibád, ha nem - csak hát EZ VAN...

2018. dec. 18. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Leginkább a 3-as válaszolóval értek egyet, habár senki válaszára nem adtam pirosat. Azok között is vannak nagyon jó válaszok.

F.

2018. dec. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!