Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyem lehet így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyem lehet így a nőknél? Min kellene változtatni?

Figyelt kérdés

Leírnék néhány dolgot magamról:

25 éves

175 cm magas

70 kg

helyes vagyok (sokan ezt mondják rám)

szemüveges vagyok, mert nagyon rossz a szemem -6.50 (sajnos volt aki azt mondta hogy gondolta hogy nincs barátnőm mert nem dohányzok, anyámmal lakok és szemüveges vagyok)

egy irodában dolgozok de nem vezető beosztásban

nettó 140.000 / hó, és rugalmas munkaidő

sportolok (megyei bajnokságban foci + konditermi edzés)

a leghosszabb kapcsolatom 3-4 hónap volt

nincs jogosítványom (nekem jelenleg csak vinné a pénzt, mivel jó helyen lakok és gyalog vagy bicajjal közlekedek, azért hogy felvágjak pedig nem veszek egy nagyon alacsony kategóriás autót, ha az lenne a célom majd a jövőben egy BMW-t [nyilván ezt viccből írtam])

nem dohányzok

ritkán iszok, berugni évente 3-4 alkalommal

drogokat és drogosokat utálom

szeretem a cicákat, van 2 macskám

a kutyákat nem szeretem

édesanyámmal élek, de nem édesanyámnál, mert a szüleim elváltak és anyummal bérlünk egy házat (kertes).

elvégeztem egy egyetemet

utálom a discot

utálom a disco zenét + a cigányzenét (ha ilyet hallok haza is megyek az adott helyről)

viszont a despacitot vagy Ricky Martint szeretem (tudom buzls, de a latin zenéért rajongok)

megvan az összes fogam

nem kopaszodok

van 1-2 tetkóm

nem mondanám magam rosszfiúnak, de mamlasznak sem, úgy az átlag vagyok ezen a téren.

Most hogy ha ezeket tudod, és te egy nő vagy akkor mi az amire azt mondod hogy na ezért offos vagy nálam!?

Szerintem biztonságban nem érezné magát a nő mellettem

Nem is kalandos az életem.

Papucs sem vagyok.

Egyedül a belső tulajdonságok közül az intelligencia szólhat mellettem, viszont ez lehet hátrány is ha a nő akarja irányítani a férfit.

Tehát nem lennék jó egy palimadárnak aki viszi haza a pénzt és közben csalja az asszony.

Lelki szemetesládának sem vagyok jó, mert én az ilyen érzelmi dolgokat elengedem.

Szeretőnek, kalandra talán egy bizonyos nőknek, de csak azért mert sokan mondják hogy szép a mosolyom, viszont nem vagyok olyan férfiasan macsós. Inkább ilyen kisfiúsan szép.

2019. febr. 9. 23:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"leghosszabb kapcsolatom 3-4 hónap volt"

Szóval volt már több csajod is... Mi a kérdés?

2019. febr. 9. 23:34
 2/13 anonim ***** válasza:
50%. Van akinél 0%, másnál meg 100. Így jött ki az 50.
2019. febr. 9. 23:35
 3/13 A kérdező kommentje:

jó de azok olyan nők akikkel a mostani eszemmel nem kezdenék, egyetemista voltam fiatal, és mindenre igent mondtam

most válogatok, a nők is válogatnak, és a 2 halmaznak nincs metszete :(

2019. febr. 9. 23:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nahh jó, a legtöbb dolog amit leírtál csak a felszín. Úgysem ezek fognak dönteni. Egyszer majd találkozni fogsz valakivel akivel egy hullámhosszon lesztek annyira, hogy az ilyen dolgok amiket itt listáztál nem is fognak számítani. Jó esetben.
2019. febr. 9. 23:48
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Keveset keresel, szüleiddel laksz, nem vagy magabiztos.
2019. febr. 10. 00:08
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem a szüleimmel, hanem anyukámmal, mert elváltak.

Lehet túl hosszan írtam ezért nem sikerült végigolvasni :(

2019. febr. 10. 00:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Ami téged jellemez (latin zene stb), akkor se fogod tudni, sőt nem is érdemes megváltoztatni, ha azt mondjuk kéne. Mert nem is kell, semmi kivetnivalót nem lehet benne olvasni, csak most szorongás, hogy egyetemen voltak lehetőségek, gondolom, most meg nemcsak a válogatás miatt, de úgy amúgy is leszűkült a számuk. Szerintem éld az életed, ahogy van, és legfőképp, ne görcsölj rá a dologra.
2019. febr. 10. 01:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Én mondjuk 30 vagyok, de nekem a 175cm, a jogsi hiánya, és a fizu.

Bár 30 éves korodra biztos meglesz a jogsi és az autó is, illetve a fizud sem marad ennyi, ezért el is tudsz költözni otthonról, és tudnak veled tervezni a nők.A magasság pedig relatív.

2019. febr. 10. 07:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Azon legyél hogy változtass ezeken!
2019. febr. 10. 09:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Aki a normális kereseted miatt nem jön össze veled az egy pénzéhes, felszínes r.banc. Szóval, ha neked megfelel a mostani munkád azon ne változtass.

Talán már keresgélhetnél külön lakást. A jogsi hiánya meg totál baromság.

Tényleg önbizalom kéne és talán aktívabb társkeresés.

2019. febr. 10. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!