Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 honapig ismerkedtem egy lannyal de azt mondta nem tud megbizni egy ferfiba se. Erre osszejott 1 het alatt egy masik pasival. Nekem miert hazudott?

Figyelt kérdés
azt mondta rovid neki ez a 3 honap amiota ismerkedunk..azt a pasit hazibuliban ismerte meg mult heten es par nap alatt ossze jottek..a baratnoje arulta el utolag akivel azota ossze veszett mert kivul allo okok miatt ot is atverte
2019. ápr. 27. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam már így, én is 3 hónapig ismerkedtem vele, találkoztunk is párszor.

Én kapcsolatot szerettem volna, erre ő, legyen csak barátság extrákkal, mert nem áll készen egy kapcsolatra jelenleg, ebbe nem mentem bele. Majd rá 2 héten belül láttam fb-n, hogy kapcsolatban van.

Talált egy olyat aki kihasználta, megcsalta két hónap múlva meg dobta, utána meg rámírt, hogy lenne-e kedvem vele találkozni. Erre én: Bocsi de már van párom.

Nem volt párom, de én nem érzem a "nincs ló akkor jó a szamár is" kategóriának.

2019. ápr. 27. 22:27
 12/14 Clay Morrow ***** válasza:
47%

És itt a remek példa, hogy egy nő bármit csinál, úgy is a csávó húzza a rövidebbet. Igen, rólatok beszélek 3-as és 4-es válaszoló.

Jaj, biztos nem volt túl az exén 3 hónap alatt, de jön egy jobbik matyóhímzés a kérdezőnél és akivel máris együtt van, azt még ő a szar, mikor még a kiscsaj hazudott, bezzeg ha a szemét állat férfi tenné...

Tiszta röhej :D

Kérdező szerintem inkább örülj, hogy egy ilyen olcsóságtól megszabadultál és jövőben fele ennyi időt "pazarolj" ismerkedésre, ha 1 hónapon belül semmilyen jó irányú változást nem észlelsz, le kell lépni vagy direktbe megmondani, hogy döntsön-mit akar?- (úgyis mindegy, mert sosem tudják mit akarnak) és úgy akciózni.

2019. ápr. 27. 23:16
 13/14 gggTt ***** válasza:
Azt a mindenit, mintha ezt a kérdést én írtam volna szóról szóra...ugyan ebben a csapdában voltam ami egy hete ért véget
2019. ápr. 30. 07:05
 14/14 anonim ***** válasza:

de akkor ne legyetek ilyen csapdában többet, teljesen egyértelmű: ha valakinek kellesz akkor veled lesz, nem lesz kifogása, semmilyen. ennyit kell megjegyezni.

egyéb esetben, ha nem utasít el, csak húzza a mézesmadzagot, akkor talonba vagy téve.

ezt a nem állok készen egy komoly kapcsolatra, ezt is nagyon bírom. ez végülis azt jelenti : nem állok készen rá---veled.

2019. ápr. 30. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!