Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 honapig ismerkedtem egy lannyal de azt mondta nem tud megbizni egy ferfiba se. Erre osszejott 1 het alatt egy masik pasival. Nekem miert hazudott?
Én is voltam már így, én is 3 hónapig ismerkedtem vele, találkoztunk is párszor.
Én kapcsolatot szerettem volna, erre ő, legyen csak barátság extrákkal, mert nem áll készen egy kapcsolatra jelenleg, ebbe nem mentem bele. Majd rá 2 héten belül láttam fb-n, hogy kapcsolatban van.
Talált egy olyat aki kihasználta, megcsalta két hónap múlva meg dobta, utána meg rámírt, hogy lenne-e kedvem vele találkozni. Erre én: Bocsi de már van párom.
Nem volt párom, de én nem érzem a "nincs ló akkor jó a szamár is" kategóriának.
És itt a remek példa, hogy egy nő bármit csinál, úgy is a csávó húzza a rövidebbet. Igen, rólatok beszélek 3-as és 4-es válaszoló.
Jaj, biztos nem volt túl az exén 3 hónap alatt, de jön egy jobbik matyóhímzés a kérdezőnél és akivel máris együtt van, azt még ő a szar, mikor még a kiscsaj hazudott, bezzeg ha a szemét állat férfi tenné...
Tiszta röhej :D
Kérdező szerintem inkább örülj, hogy egy ilyen olcsóságtól megszabadultál és jövőben fele ennyi időt "pazarolj" ismerkedésre, ha 1 hónapon belül semmilyen jó irányú változást nem észlelsz, le kell lépni vagy direktbe megmondani, hogy döntsön-mit akar?- (úgyis mindegy, mert sosem tudják mit akarnak) és úgy akciózni.
de akkor ne legyetek ilyen csapdában többet, teljesen egyértelmű: ha valakinek kellesz akkor veled lesz, nem lesz kifogása, semmilyen. ennyit kell megjegyezni.
egyéb esetben, ha nem utasít el, csak húzza a mézesmadzagot, akkor talonba vagy téve.
ezt a nem állok készen egy komoly kapcsolatra, ezt is nagyon bírom. ez végülis azt jelenti : nem állok készen rá---veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!