Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak en vagyok balek? Ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en vagyok balek? Ismerkedtem egy ideje egy lannyal akirol kiderult hogy kozben egy egyes korokben nepszeru sztrimer gyerekkel nyomul. Meg szerencse hogy nem titkolta jol igy nem tudott tovabb hulyiteni.

Figyelt kérdés
Eskuszom kezdek belefaradni hogy minden lany akivel ismerkednek talal valami olyan gyereket aki vagy gazdag vagy olyan amilyen mint ez a gagyi jutubos gyerek....
2018. nov. 17. 01:58
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem hülyített, csak udvariasan válaszolgatott. Ahhoz meg semmi közöd, hogy ki mivel/kivel tölti a szabadidejét.
2018. nov. 17. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem csinált belőle titkot, akkor nem hiszem, hogy direkt hülyített volna. Volt köztetek valami egyáltalán, vagy csak beleláttál olyat, ami nem is létezett?

Másrészt nem ártana az önbizalmad erősíteni, mert ha nem mersz megküzdeni a nőért, aki tetszik, akkor soha nem lesz kapcsolatod. Ha tudod, hogy te jobb vagy, akkor miért hagyod elhalászni a nőt másnak?

Őszintén, én amikor társkeresőztem egyszerre több férfival beszélgetésbe kezdtem, hiszen ha nem ismerem meg a másikat, akkor hogyan lépjek tovább. Pár beszélgetés után el is dől, hogy kivel érdemes vagy nem érdemes randira menni. Volt amikor én, volt amikor engem utasítottak el, mert nem passzoltunk már az elején, és ez így van rendjén. Voltak olyan férfiak is, hogy egyszerűen nem éreztem azt, hogy én kellenék. Eltűntek, lagymatagan írogattak néha. Aztán jött a férjem, aki tudta mit akar és udvarolt, elhívott randira 2 hét után. Azután töröltük is magunkat társkeresőről. (Megsúgom sem nem volt gazdag, sem nem volt kigyúrt, egyszerűen a belső értékei megfogtak. Intelligens, udvarias, okos és nagyon előzékeny volt. Ilyen társra vágytam mindig.)

2018. nov. 17. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
Sic transit gloria mundi. 33éves leszek mindjárt,de most kezd tudatosulni bennem,hogy "sztimer "emberek sztárok is lehetnek. Igazából minden gagyi irányzatra sztárra (lásd kappan hangú ritmus érzék és megjelenés nélkűli sztárok muzsika tv)akinek rajongói lesznek. Rajongó pedig elismerő szinonimája.Kedves Kérdező! Légy te is valamibem jó elismert ügyes, fedezd fel önmagadban a tehetséget.
2018. nov. 17. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak te, sok lány egyszerre sok pasival kavar, így vagy úgy. Jól esik nekik, figyelnek rájuk, kapnak ajándékokat.
2018. nov. 17. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!