Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en vagyok balek? Ismerkedtem egy ideje egy lannyal akirol kiderult hogy kozben egy egyes korokben nepszeru sztrimer gyerekkel nyomul. Meg szerencse hogy nem titkolta jol igy nem tudott tovabb hulyiteni.
Ha nem csinált belőle titkot, akkor nem hiszem, hogy direkt hülyített volna. Volt köztetek valami egyáltalán, vagy csak beleláttál olyat, ami nem is létezett?
Másrészt nem ártana az önbizalmad erősíteni, mert ha nem mersz megküzdeni a nőért, aki tetszik, akkor soha nem lesz kapcsolatod. Ha tudod, hogy te jobb vagy, akkor miért hagyod elhalászni a nőt másnak?
Őszintén, én amikor társkeresőztem egyszerre több férfival beszélgetésbe kezdtem, hiszen ha nem ismerem meg a másikat, akkor hogyan lépjek tovább. Pár beszélgetés után el is dől, hogy kivel érdemes vagy nem érdemes randira menni. Volt amikor én, volt amikor engem utasítottak el, mert nem passzoltunk már az elején, és ez így van rendjén. Voltak olyan férfiak is, hogy egyszerűen nem éreztem azt, hogy én kellenék. Eltűntek, lagymatagan írogattak néha. Aztán jött a férjem, aki tudta mit akar és udvarolt, elhívott randira 2 hét után. Azután töröltük is magunkat társkeresőről. (Megsúgom sem nem volt gazdag, sem nem volt kigyúrt, egyszerűen a belső értékei megfogtak. Intelligens, udvarias, okos és nagyon előzékeny volt. Ilyen társra vágytam mindig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!