Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 honapig ismerkedtem egy lannyal de azt mondta nem tud megbizni egy ferfiba se. Erre osszejott 1 het alatt egy masik pasival. Nekem miert hazudott?
Figyelt kérdés
azt mondta rovid neki ez a 3 honap amiota ismerkedunk..azt a pasit hazibuliban ismerte meg mult heten es par nap alatt ossze jottek..a baratnoje arulta el utolag akivel azota ossze veszett mert kivul allo okok miatt ot is atverte2019. ápr. 27. 19:37
1/14 anonim válasza:
Mert ribizli. Én is ismertem egyet. Sokan vannak. Szaporodnak mint a bolhák.
3/14 anonim válasza:
Van az a férfi,aki mindent visz,és van az a férfi,aki semmit,ezért nem is bolygat fel az emberben semmit,amitől azt érezné,hogy tùl van az exen.Nem volt az feltétlen hazugság,amit mondott.Csak irántad nem érzett eleget és azt hitte azért,mert biztos nincs tùl az előzőn.
4/14 anonim válasza:
Adom a #3-at. Nem feltétlen hazudott, akkor úgy érezte, és annyira elsöprően nem jöttél be neki.
5/14 anonim válasza:
nem egy férfiben sem, hanem benned.
tudod, hány nőtől hallottam már a "nem akarok kapcsolatot, nem vagyok készen rá, nem kell egy férfi sem" dumát, majd összejött 1 hét alatt valakivel.
Egy idő után megtanulod, hogy mikor erre rákezd egy nő, akkor otthagyod, és nem 3-4 hónapig sündörögsz körülötte. Ha kellettél volna neki, akkor veled is összejön, nem tette.
6/14 A legrosszindulatúbb válasza:
Jaj, csak a szokásos papírforma. Ezek szerint ezt a "nem tudok megbízni senkiben" kamurizsát minden nő eldurrogtatja. Szánalmas, hazug lekoptató duma. Ilyen nőt még utólag havernak se kívánok magamnak. Felejtsd el, lapozz a következőre! Van ezekből annyi, mint a nyúlszar.
7/14 anonim válasza:
szimplán talonban tartott, amíg jött egy jobb fogás.
Örülj neki, hogy kiderült, így túlléphetsz rajta
8/14 anonim válasza:
Kar ezen szenvedned ! Neked hazudott mert nem jöttél be neki! Találkozott egy olyan férfival aki meg számára jobb aztán azonnal az ölébe ugrott ! Ennyi
10/14 anonim válasza:
Ez ugyanaz a szöveg, mint ha valaki azt mondja, hogy nem áll készen még komoly kapcsolatra, ezért most csak szexkapcsolatot keres. Valószínű így érzi valóban, de ez csak addig tart, amíg nem találkozik olyannal, aki felébreszti benne azokat az érzéseket, amik miatt hirtelen el akar köteleződni. Magyarul te nem voltál elég jó neki ahhoz, hogy ezeket az érzéseket előhozd belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!