Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A humor hozzásegíthet ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A humor hozzásegíthet ahhoz, hogy rátaláljak egy barátnőre és párkapcsolat alakuljon?

Figyelt kérdés
Mennyiben segíthet az a humor ami tetszik a lánynak és a jó humorérzék?

2019. ápr. 26. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

“Az emberek nem stand up comedyst akarnak társnak, hanem egy jó nőt/férfit. Ha ez megvan, akkor egy extra a jó humor.

Ismerek olyan srácokat, akik viccesek és a környezetük kedveli őket, de mivel nem néznek ki jól, így rendszeresen a friendzone-ba kerülnek.”

Szerintem félreértetted.

Senki mem azt mondta, hogy egy 2-3 órán át poénokat gyártó standuposnak kell lenni.

A kérdés is az volt, hogy hozzásegíthet e.

És igen a válasz az, hogy hozzásegíthet, megadhatja azt a kis pluszt, amire azt mondja a másik, hogy nem kifejezetten az ő esete vagy, de humoros, intelligens, jó fej vagy.

És nem csak férfiaknak. Pl én szerettem már bele nőbe, aki a humorával vett le a lábamról. Nyilván nem taszított más téren sem, mert akkor a humor sem lett volna elég, de nem is vonzott.

Akik meg barát zónába kerülnek, azok lehet, hogy humor nélkül ott sem lennének. A barát zóna legalább abban segít, hogy szociálisan ne szigetelődj el, legyen valaki melletted, akivel beszélhetsz, akinek megismerheted a többi haverját. Nézd meg azokat, akiknek barát zóna sincs. Na ők az igazán magányosak.

2019. ápr. 27. 06:54
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Barátzóna semmit nem ér. Az olyan mintha wgy éhezőnek odaadnál egy burger kinges papírt. Semmit nem tud vele kezdeni.
2019. ápr. 27. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert a humor relatív. Nekem barátaim, kollégák, családom, sőt barátaim felesége is mondják sokszor, hogy milyen jó humorom és poénjaim vannak, de akivel ismerkednék tőle megkaptam, hogy "neked nincs humorérzéked". Szóval ez annyira változó, kb mint hogy szereti e a kék színt vagy sem. Erre nem lehet alapozni semmit.
2019. ápr. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!