Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A humor hozzásegíthet ahhoz, hogy rátaláljak egy barátnőre és párkapcsolat alakuljon?
“Az emberek nem stand up comedyst akarnak társnak, hanem egy jó nőt/férfit. Ha ez megvan, akkor egy extra a jó humor.
Ismerek olyan srácokat, akik viccesek és a környezetük kedveli őket, de mivel nem néznek ki jól, így rendszeresen a friendzone-ba kerülnek.”
Szerintem félreértetted.
Senki mem azt mondta, hogy egy 2-3 órán át poénokat gyártó standuposnak kell lenni.
A kérdés is az volt, hogy hozzásegíthet e.
És igen a válasz az, hogy hozzásegíthet, megadhatja azt a kis pluszt, amire azt mondja a másik, hogy nem kifejezetten az ő esete vagy, de humoros, intelligens, jó fej vagy.
És nem csak férfiaknak. Pl én szerettem már bele nőbe, aki a humorával vett le a lábamról. Nyilván nem taszított más téren sem, mert akkor a humor sem lett volna elég, de nem is vonzott.
Akik meg barát zónába kerülnek, azok lehet, hogy humor nélkül ott sem lennének. A barát zóna legalább abban segít, hogy szociálisan ne szigetelődj el, legyen valaki melletted, akivel beszélhetsz, akinek megismerheted a többi haverját. Nézd meg azokat, akiknek barát zóna sincs. Na ők az igazán magányosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!