Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan férfival akinek nincsen humorérzéke?
Volt ilyen exem, igazából mindig mondok valami viccet, kn minden 5. percben, amin legalább egy ember nevet a baráti társaságomban is, de ő képtelelen volt ezeken nevetni, csak lesett fapofával. Inkább olyanokon vihogott, hogy "Ittam egy sört alkoholista vagyok...ja alkoholmentes volt...hahahahaha" Kajak, mint egy idióta, 5 éves, értelmi fogyatékos kisgyerek. És ezt kb 15-ször sütötte el 10 percen belül. Idegörlő volt.
Még egy ilyet? Inkább kihagyom.
Én sajna összejöttem. Rém unalmas volt, nem is tartott sokáig.
Egyik előző hozzászólásra reagálva: a humorérzék nem feltétlen korrelál az intelligenciával, az ismeretségi körömben erre van is jó néhány példa. A fent említett úr is nagyon okos pasi volt, mégis rém humortalan. De olyat is ismertem, aki briliánsan intelligens volt, sziporkázó volt a humora, érzelmi téren viszont a legnagyobb tahó, akivel valaha találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!