Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25 körüli srácok! Ti összejönnétek egy 18-19 éves lánnyal?
A kérdést amiatt írtam ki, mert megismertem egy srácot aki baromi jófej. Egy egyetemre járunk én most vagyok elsős, ő negyedéves (24). Beszélgettünk, sok programon vettünk részt együtt és elkezdtem gonsolkodni. Nekem mondjuk bejön de azt gondolom a személyisége az aki igazán megfogott. Nem az a típus aki abba gondolkodna hogy a közeljövőben családot alapítson és egyebek, pár évet le is tagadhatna. Azt hozzátenném hogy ennek ellenére nem komolytalan vagy gyerekes szimplán csak még nem gondolkodik ilyenekben ( társaságban merült ez fel).
Szóval (inkább csak elméletileg mert fogalmam sincs mit gondol rólam) működhetne szerintetek így egy kapcsolat? A korkülönbséget (is) tekintve.
Ti összejönnétek 18 éves lánnyal?
Azt gondolom hogy azért van köze a munkának ehhez, mert ő (ha nem is teljesen) de eltartja magát/az egyetemet fizeti én meg nem és bár nem gondolom magamról hogy ezt ne érteném meg csak ő már egy felnőttebb életet él ebből a szempontból.
Nem gondolkodtam még azon hogy tetszem-e neki.
5., az te vagy. De nagyon sok lány van, aki ennyi idősen is van olyan szinten, hogy alkalmas egy ilyen korkülönbséggel is normális kapcsolatra.
Kérdező! 2-es válaszomban leírtam, de te mégis bizonytalan vagy, mert ő már dolgozik is egyetem mellett. Hidd el, semmit nem jelent, ha bejössz a srácnak. Mint írtam, legelőször ezt derítsd ki. Mert ha nem, akkor a kérdésednek sincs értelme.
En 16 evesen jottem ossze az akkor 24 eves baratommal. Ennek het eve és azota is egyutt vagyunk.
En 23L baràtom 31F
A legtobb ferfi osszejonne ennyi idosen egy 18 eves lannyal, sot meg idoseb ferifak is.
Az en felesegem 5 evvel fiatalabb nalam, o 21 volt mikor megismerkedtunk, en meg 26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!