Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan lánnyal aki első randi után lefekszik veletek? Kort is írhatok.
Csak úgy mellékesen megkérdezem: milyen kapcsolatot szeretnél: rendes hosszantartót vagy csak szexkapcsolatot?
Csak mert r..bncság odaadni magad egy vadidegennek. Ennyire becsülöd magad?
Anyukád szerinted mennyire lenne büszke rád?
Igen. 25F
De én inkább párkapcsolatban, mint egyéjszakában gondolkodom, ami lehet, hogy ritkább.
Persze.
Ja, és írjál nyugodtan kort.
Ha az ismerkedésem fő célja, hogy szorosabb kapcsolatot akarjak vele kialakítani mert mondjuk úgy érzem, hogy..., akkor össze, nem ezen múlik.
Ha pedig csak annyi a célom, hogy megdugjam párszor akkor nem, de ezeket indirekt módon mindig érzékeltetem, nem hitegetem lánykéréssel, ha csupán lánydugás a célom.
Ám ez függ a helyzettől is. Amennyiben a végén kb. ő rángat be az ágyába vagy nyomul rám gátlástalan módon, mint valami túlfűtött kanca akkor nem valószínű mert az kiábrándító. De ha olyan a helyzet és mindketten élünk a lehetőséggel pont mert olyan a helyzet akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!