Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan lánnyal aki első randi után lefekszik veletek? Kort is írhatok.
Tudja a radai rossznyavalya amúgy.. bár szerintem is, ha valaki könnyen kapható, ott tényleg gondok vannak.
Sajna az én barátnőm is az első talikor, úgy hogy 18 napja ismertem, adta magát oda.
Szűz volt. 9 hónap lett belőle együtt.
Nem feküdnék le senkivel az első randin.
26/F
Nem befolyásoló. Nincs olyan, hogy visszafogom magam, megtartóztatásban élek csak azért, hogy bizonyítsam, komoly kapcsolatot keresek.
El tudom fogadni, hogy más is ilyen
25f
Persze miért nem? Attól még lehet belőle hosszú kapcsolat hogy rögtön adja magát. Én a feleségemmel a második randin feküdtem le, és ő akarta igazán. Az első találkozáson a diszkóban is, csak azért nem történt meg mert már mindkettőnknek menni kellett dolgoznia. De a terepet már mind ketten fel mertük.
F/37
Nő vagyok, két kapcsolatom indult szexszel, igaz, egyikük sem tök idegen volt. Az első majdnem 6 évig tartott, a második 9. éve tart, ebből 5 éve házasok vagyunk, és a második gyerekünket várjuk. Soha senkit nem csaltam meg, és összesen 4 pasival volt szexuális kapcsolatom életemben. Csupán úgy voltam vele, hogy felnőttek vagyunk, ha kívánjuk egymást, minek játsszuk itt az eszünket, hogy jujj, nem szabad ilyen hamar?
Semmi nem múlik ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!