Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány első randin nem tetszik (külsőre), akkor többet nemis keresitek?
Figyelt kérdés
Vagy hülyítgetnétek még utána..?2018. máj. 26. 13:09
1/8 anonim válasza:
Ha külsőre nem tetszik (de nem nagyon unszimpatikus), és jól éreztem magam vele, akkor keresem még. És ez nem hülyítés, ez az ismerkedés.
2/8 A kérdező kommentje:
#1 De kapcsolatot is el tudsz vele képzelni ilyen esetben, vagy csak barátkozol?
2018. máj. 26. 13:43
3/8 anonim válasza:
2: Hasonlóan vélekedek, mint az első! Ha második, harmadik randi után sem vonzódom hozzá, de jól érzem magam a társaságában, akkor miért ne lehetnénk barátok a jövőben? :)
Ez alól egy kivétel van, ha ő vonzódna hozzám, akkor ne folytassuk, nem jó dolog, átéltem soxor már a másik oldalon. :\ (FZ)
4/8 A kérdező kommentje:
#3 Aha, értem. De ilyen esetben nem akarsz vele szexelni sem, igaz? :D Vagy ha szexelni akarsz vele, akkor mindenképp bejön külsőre?
2018. máj. 26. 14:15
5/8 anonim válasza:
Az a korrekt, ha ilyen esetben nem keresed az illetőt. Volt velem ilyen, tudom miről beszélek. Szerintem első alkalommal kell eldönteni, hogy kell-e, vagy sem, nem szabad a másik ember érzéseivel szórakozni. A férfi vizuális típus, jórészt abba szeret bele, amit lát.
7/8 Bubuka82 válasza:
Azt nem szeditem megmondom hogy bocs és nem raboljatok egymás idejét
8/8 Bubuka82 válasza:
Külső istenem... Mi a csúnya? Van értékrended? Ha mégse tetszik vagy semmi nem fog meg kicsit bántó lesz de kerek perec nem jössz be.. Lehet az a "csúnya" azzal kompenzálja ha tisztában van azzal h nem bomba hogy még bax mint a váltó áram. A cica baba meg fexik mint 1 fadarab.. 38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!