Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon tetszik egy férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy férfi, aki egy pizzázót vezet. Milyen indokkal férkőzhetnék közel hozzá?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel régebben jártunk oda enni, mindig nagyon nézett engem ő is, de már kb 1 éve nem voltam, mert külföldön tartózkodtam. Milyen módon, indokkal ismerkedhetnék meg vele? Azért írtam le, hogy pizzázót vezet, mert nagyon sokat bent vagy a helyen, de nem ő a felszolgáló vagy a szakács. Azt tudom, hogy egyedülálló.
2019. ápr. 26. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, van-e állás.

Vagy dicsérd az ételt.

Járj elég sűrűn aztán ha egyszer máshol találkoztok, köszönj rá és kérdezd meg hogy van.

Kérdezd meg egy ismerősét mivel, hol tölti az idejét, hol lehetne vele összefutni.

Menj egyedül és ülj le a pulthoz mondván késik a barátnőd vagy lemondta a talit, hátha elkezdtek dumálni.

2019. ápr. 26. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
12%
Persze hogy egyedülálló, nem szúr ki magával, amikor a csajok egymásnak adják a kilincsét (meg mást is...).
2019. ápr. 26. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

1.Szemkontaktus

2.Mosoly

3.Érintés

2019. ápr. 26. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Menj be kajálni, majd kaja után mondd meg a pincérnek, hogy szeretnél a főnökkel beszélni. De amikor az arcára fagy a mosoly (mert azt hiszi elrontott valamit, vagy rossz volt a kaja, vagy panaszt akarsz tenni), nyugtasd meg, hogy semmi gond, csak vele szeretnél beszélni. :)

Ha előkerült a főnök, dicsérd meg a kaját, a helyet, meg őt is, hogy nagyon jó kis pizzériát vezet, gratulálj neki. Azt is mondhatod, hogy régóta jársz ide, stb. Aztán simán lehet már másról is beszélgetni, ha van rá fogadókészség.

Ha úgy érzed, hogy ő sem közömbös, de mégis le akar lépni, mert sok a munka, akkor meg direktben kérdezd meg, hogy mikor lesz szabadnapos, akkor tudnátok nyugisabban beszélgetni. Na ekkor kell majd, hogy elkérje a számod. ;)

2019. ápr. 26. 12:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Járj oda sokat, de ne csak barátnőkkel, hanem egyedül is, így nagyobb az esély arra, hogy megszólítson. Ha időd/anyagi lehetőségeid engedik akár menüzhetsz is ott pár hetet (egyedül). Légy mindig csinos, ha összetalálkozik a tekintetetek, mosolyogj rá. Én idáig mennék el nőként, innentől szerintem neki kell már lépnie... :)
2019. ápr. 26. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha szólsz neki hogy franchise-ba te is tervezel egy pizzázót es segítségee lenne szükséged
2019. ápr. 26. 12:44
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Pityu, nyomnál egy kis majonézt a salátámra?
2019. ápr. 26. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Na innentől kezdve az isten se ment meg attól, hogy egyfolytában pizzát egyél, A végén még majd meg hízol aztán fuccs a dolognak. Amúgy a kommunikációt csodákra képes. 😁
2019. ápr. 26. 13:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, nagyon jókat írtatok! :)
2019. ápr. 26. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Ha csak pincér lenne akkor is érdekelne ? Vagy aranyasó vagy ? 😂
2019. ápr. 26. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!